Bugün Cevahir teknosada Samsung un 3d tv serisinden d8000 e baktım. Tasarımı ,özellikle gri çerçevesi güzel olmuş. Ama hem bluetoothlu gözlüğü hem de fiyatı olmamış. Fiyatı çok pahalı.
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Samsung zaten araba fiyatına TV satmaya başladı :)
Teknolojinin bu kadar kısa sürede hızlı ilerlemesi göz önüne alındığında bir ürüne bu kadar para vermek mantıksız geliyor.. Satın aldıktan birkaç yıl değil birkaç ay sonra teknolojisi demode olabiliyor...
3D led tv istemeni anlarım dasti, fpr teknolojili gözlüğünle film izleyip oyun oynayarak eğlencene eğlence katabilirsin ama doğan görünümlü şahini ne yapacaksın anlamadım ?
Ben de merak ettim doğrusu... Nasıl biri hem 3d tv çeşitlerinden birini satın almak ister - ki teknoloji meraklısıdır - hem de doğan görünümlü şahin ? Aradaki bağlantı noktası nerededir? Bulan varsa...
Dasti hala uyuyor galiba computeraddict, belkide rüyasında 3d tv çeşitlerinden birinin karşısında fpr gözlüğüyle film izliyordur, uyanınca merakımızı giderir :)
:))) Dasti rüyasında 3d film izleyebiliyorsa boşuna para vermesin 3d tv çeşitlerine..Bedavadan izler..:P
Samsung deyince zaten akla fiyatın yüksekliğinden başka birşey gelmez :)
Nedense abarttıklarıda bir tek fiyatları, teknolojilerini geliştimiyorlar durmadan fiyat artıyor.
Samsung fiyatları neredeyse Sony'ler ile boy ölçüşecek kadar ama o kadar kaliteli değil ürünleri. Özellikle 2011 D serisi 3D LED TV leri biraz abartılı fiyatlarda diye düşünüyorum.
Lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, smart, full hd ve sinema tv çeşitleriyle kıyaslanınca hepsinin fiyatları çok yüksek.
Tüm markalar teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak ürünlerini üretiyorlar. Anca Lg'yi diğer markalarla karşılaştırınca en uygun fiyatın Lg'de olduğunu görüyoruz..
Aslında bir tek LG sayesinde uygun fiyatta en iyi kaliteyi görebiliyoruz. Yoksa 3D TV' de oyun oynamayı, film, video izlemeyi anca rüyamızda görürdük :)
Aradaki fark apaçık ortada zaten.