Çok doğru ayse.. Ben 3. boyutla sg gözlüğü teknolojisinde tanıştım.. Bu muymuş diyordum ki karşıma Lg çıktı. Fpr gözlüğü sayesinde tüm fikirlerimi değiştirdi..
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
:)) İyi ki direkten döndüm ve fpr gözlüğü teknolojisiyle tanıştım. Sadece fpr gözlüğü de değil aslında. Lg 3d led tv 'deki geniş bakış açıısı, ekran titremesi sorununun yok denecek seviyede olması, görüntü kalitesi ve parlaklığının çok iyi olması.. Gerçekten en iyi 3d tv'ymiş..
Lg fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle imdadımıza yetişmeseydi üç boyutlu izleme yapmayı sevenler sg gözlük sayesinde kaybettikleri göz sağlığından dolayı şişe dibi kalınlığındaki gözlüklerle 100 metre uzaktan tanınacaktı :)
Yorum Ayşe' den geldi yani bayılmamak mümkün değil :)) Bu arada Ayşe' cim söz sağlığı değil göz sağlığı olucaktı :))
:))) Oldu danini teşekküler ..
Yorum Ayşe' den geldi yani bayılmamak mümkün değil :)) Bu arada Ayşe' cim söz sağlığı değil göz sağlığı olucaktı :))Sg teknolojili gözlükle izleme yapmanın göz sağlığına zarar verdiğini bildiği halde bir harften dolayı üstüme gelmeye çalışan arkadaşlara karşı beni savunduğun için teşekkür ederim Dasti, söz sağlığı diye birşey olmadığının ben farkındayım sademciğim, sen değilsin galiba, en azından Sg gözlüğün öyle bir etkisi yok :)
Kavga çıkartsa yine iyi SG gözlüğü adamı göz sağlığından canından eder :))
Arkadaşlar antika olmuş sg gözlüğü teknolojisi için nefes tükettiğinize değmez..
Yok sg gözlüğü teknolojisinin insanlığa faydası olmuş danini.. Fpr gözlüğünün çıkmasını sağlamış..