S.A.
Bilgisayarımda LG marka HL DT ST DVD RAM GSA H55N dvd rw’ım var. Xp sistemi yüklüyken dvd rw de herhangi bir sorun yok. Hem okuyor hemde yazıyor.
Ancak windows vista yada 7 yüklüyken dvd rw çalışmıyor Yani okuma ve yazma yok. Driver güncellemeside yaptım ama sonuç vermedi. Dvd yada cd taktığımda okuyor gibi gözüküyor ama sonuç yok.
LG DVD RW Sorunu
Güncelleme!!!
S.A.
Bilgisayarımda LG marka HL DT ST DVD RAM GSA H55N dvd rw’ım var. Xp sistemi yüklüyken dvd rw de herhangi bir sorun yok. Hem okuyor hemde yazıyor.
Ancak windows vista yada 7 yüklüyken dvd rw çalışmıyor Yani okuma ve yazma yok. Driver güncellemeside yaptım ama sonuç vermedi. Dvd yada cd taktığımda okuyor gibi gözüküyor ama sonuç yok.
dvd/cd rw nizde sorun var..işletim sistemlerinde sorun yok biz biliyoruz..
dvd/cd nin de neresinde sorun olabilir orasını da sil bilirsiniz..örnek kasanın içinde ki dvd/cd ye takılan kablolar doğru ve yerin demi ya da başka bir sorun olabilir..
bilgisayarımızın donanımları bozulunca hiç çalışmamazlık yapmaz..böle okumaz , reset atar , değişik değişik hatalar verir...
"Firmware" güncellemesi yapın.
dvd/cd rw nizde sorun var..işletim sistemlerinde sorun yok biz biliyoruz..
dvd/cd nin de neresinde sorun olabilir orasını da sil bilirsiniz..örnek kasanın içinde ki dvd/cd ye takılan kablolar doğru ve yerin demi ya da başka bir sorun olabilir..
bilgisayarımızın donanımları bozulunca hiç çalışmamazlık yapmaz..böle okumaz , reset atar , değişik değişik hatalar verir...
Dvd rw ın neresinde sorun olduğunu bilsem buraya yazmazdım
Kablolarda sorun olsaydı xp de çalışmazdı. Bilmem anlatabiliyormuyum.
Sırf cevap vermek için cevap yazmayın biliyorsanız yazın.
Alttaki arkadaşda Firmware güncellemesi yapın demiş yazdığım mesajda yapıldığı açık açık yazılı.
"Driver" güncellemesi ve "Firmware" güncellemesi aynı şeyler değil. Aynı şeyler olmadığı için de ne yazık ki açık açık yazılı diyemeyeceğim.
Ramazan günde 40 liralık zımbırtı için de fırça yemeye tahammülüm açıkçası yok. Kendiniz bilirsiniz. İsterseniz yenisini alın, daha güzel "firmware" güncellemesi olur.
bu sorun bir kaç aydır bende de var.Bazı dvd leri sorunsuz okuyup yazarken başta chip dergisinin verdikleri dahil okumuyor.Firmware güncelledim biosumu da güncelledim.Ama bir çözüm bulamadım.Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Ayrıca lg nin bu serisinde bir hata olabileceğini de düşünüyorum.