mrb arkadaşlar sizeözelliklerini yazacağım laptopu alacağım yorum yaparsanız sevinirim bitek ekran kartına kafam takıldı ekran kartının nasıl olduğunu ve laptopun genel performansı hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
__intel centrino 2 mobil işlemci teknolojisi i
__intel core 2 duo işlemci P8600(2.4 ghz , 1066 fsb 3mb l2 cache)
__4gb ddr2 ram
__320gb 5400rpm hdd
__15.4 fine bright WXGA parlak ekran (1280x800dpi)
__NVidia geforce GT130M ekran kartı dvd rw double layer sürücü
__kart okuyucu
__bluetooth, webcame
__vista premium tr
__2.7kg
fiyatı=1110tl (vatan computer de)
birde bi sorum olacak işlemcilerin t serileri mi iyi yoksa p serileri mi?
yorumlarınızı esirgemeyin lütfen teşekkürler..
LG Laptop
O bilgisayar donanım bileşenleri olarak iyi. Ekran kartı da iyi. O fiyata çok iyi. Sanırım LG olduğu için tutulmuyor ve fiyatı bu kadar düştü. Başka marka olsa fiyatı en az 1500 lira olurdu. Yine de siz aleti görün ve servis vesaire durumunu öğrenin.
T ve P serisi meselesi ise işlemciye göre değişir. Ama çok kaba olarak T serisi daha performanslıdır diyebiliriz yine de böyle bir genelleme de doğru değil açıkçası.
İşlemci karşılaştırması için bakınız:
http://www.notebookcheck.net/Mob ... arklist.2436.0.html
O bilgisayar donanım bileşenleri olarak iyi. Ekran kartı da iyi. O fiyata çok iyi. Sanırım LG olduğu için tutulmuyor ve fiyatı bu kadar düştü. Başka marka olsa fiyatı en az 1500 lira olurdu. Yine de siz aleti görün ve servis vesaire durumunu öğrenin.lg laptoplar iyi değil mi diyorsunuz yani fiyatı şuan indirimde o yüzden bu kadar düşük sitesinde normal de 1.540 civarı gösteriyor
T ve P serisi meselesi ise işlemciye göre değişir. Ama çok kaba olarak T serisi daha performanslıdır diyebiliriz yine de böyle bir genelleme de doğru değil açıkçası.
İşlemci karşılaştırması için bakınız:
http://www.notebookcheck.net/Mob ... arklist.2436.0.html
lg laptoplar iyi değil mi diyorsunuz yani fiyatı şuan indirimde o yüzden bu kadar düşük sitesinde normal de 1.540 civarı göLG dizüstü bilgisayarlar iyi değil demiyorum. Sadece direkt bilgim veya bilgisi olan, kullanmış birinden duyduğum iyi veya kötü bir yorum yok.
LG güzel bir marka genel olarak, güzel ürünleri var. Donanım bileşenleri itibarıyla baktığımızda çok çok ideal bir model bu. Ben sadece araştırın, kasayı görün, standlarda çalışan bir modelini koymuşlarsa bakın, inceleyin diyorum, bodozlama (argoyu pek sevmem ama bazen eşşiz oluyor:) ürün tavsiye etmiş olmamak için. :)Yanlış anlamayın, bu çok kaliteli bir ürün de olabilir. Fakat insanların kafasındaki kalıplar, marka imajları kolay kırılmıyor. Yoksa mesela Sony nasıl satardı dandik ürünleri korkunç fiyatlara!.. Dediğim gibi belki çok kaliteli bir ürün ama yeterli satış grafiğini tutturamadığı için bu kadar düşmüştür fiyatı. Zaten Vatan'da da bir hafta önce 1450 lira filandı bu. Yeni düştü fiyatı.
Ben sadece ürünün kalitesi hakkında birinci elden bilgim yok diyorum.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 01 Ağustos 2009 15:15
LG dizüstü bilgisayarlar iyi değil demiyorum. Sadece direkt bilgim veya bilgisi olan, kullanmış birinden duyduğum iyi veya kötü bir yorum yok.:) ben daha çok internete girmek ve yurtdşına çıkma durumum olduğu için ailemle msn den görüntülü sohbet falan için istiyorum tabi oyunda oyun oynarım bu isteklerimi karşılar mı? ve de birkaç örnek vererek hangi tür oyunları kaldıracağı hakkında bilgi veririmisiniz?
LG güzel bir marka genel olarak, güzel ürünleri var. Donanım bileşenleri itibarıyla baktığımızda çok çok ideal bir model bu. Ben sadece araştırın, kasayı görün, standlarda çalışan bir modelini koymuşlarsa bakın, inceleyin diyorum, bodozlama (argoyu pek sevmem ama bazen eşşiz oluyor:) ürün tavsiye etmiş olmamak için. :)
:) ben daha çok internete girmek ve yurtdşına çıkma durumum olduğu için ailemle msn den görüntülü sohbet falan için istiyorum tabi oyunda oyun oynarım bu isteklerimi karşılar mı? ve de birkaç örnek vererek hangi tür oyunları kaldıracağı hakkında bilgi veririmisiniz?Crysis ve GTA 4 dahil bütün oyunları oynayabilirsiniz.
bir de laptopun dış yüzü rengi beyaz bi sorun olur mu yani krilenme durumu falan nasıl olur?Malzemesine bağlı ama olmaması lazım normalde. Şimdi görmediğim bir alet hakkında ne desem boş. Ben Toshiba'nın parlak siyahlı beyazlı bir modelini kullanıyorum, kirlenme filan yok. Silince geçiyor. Kalıcı kir tutması olur mu? Olabilir de olmayabilir de, ne diyeyim. :)
Siz aleti bir görün. Alırsanız da bize bilgi verin nasıl olduğuna dair. :)
Malzemesine bağlı ama olmaması lazım normalde. Şimdi görmediğim bir alet hakkında ne desem boş. Ben Toshiba'nın parlak siyahlı beyazlı bir modelini kullanıyorum, kirlenme filan yok. Silince geçiyor. Kalıcı kir tutması olur mu? Olabilir de olmayabilir de, ne diyeyim. :):) doğru söylüyorsunuz parçaları hakkında yorum yapılabilir ama o konu hakkında yorum için görmeniz lazım:) neyse teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iyi günler
Siz aleti bir görün. Alırsanız da bize bilgi verin nasıl olduğuna dair. :)