2010 yılı itibari ile Apple arcılığı ile teknoloji dünyasında giren “Tablet Bilgisayar” terimi, her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. Kuşkusuz bunun sebebi teknoloji devlerinin tablet bilgisayar üzerine çalışmaları ve çıkardığı ürünler etki ediyor. Tablet Bilgisayar terimine kavuşan bir diğer marka LG oldu.
10.1 inçlik tablette 1.6GHz Atom Z53016GB SSD, 2 x USB 2.0 port, SD kart okuyucu, 802.11b/g/n WiFi ve Bluetooth 3.0 bulunuyor. Windows 7 Starter ve 4 hücreli bir batarya sunan cihaz 850$ fiyatıyla bir WiMAX adaptörü ile satılacak. Piyasaya bir yıl geriden giren LG bakalım aradaki farkı nasıl kapatacak.İncelemelere göre uzmanlar LG'nin ekran hassasiyetinin gayet hassas olduğunuda açıklamıştır. Yurtdışından bana bitane geldi ve sizinle onun resimlerini paylaşacağım. türkiyede henüz bulunmayan bu model. Buyrun resimler ;
LG optimus pad
- 1
- 2
Görüntü bakımından hoş duruyor, inceleme için teşekkür ederiz.
Ayrıca bir değişik özelliğini daha öğrendim, arkadasında 2 tane kamera var ve 1 tanesi 3d çekim yapıyor =))
ne yani!!! ben şimdi kameradan çekim yapsam, sonrasında gözlüğü taksam ? o görüntüyü 3d izliyebilecekmiyim ?
Evet çekim yapabiliyorsun buda sadece tablet olarak LG'de mevcut.. Bu büyük bi özellik ..
kullanım süresi kaç saat. Ayrıca ben Fizik dersi veriyorum office 2010 onenote uygulaması kullanarak bilgileri aktarmak istiyorum onun içinde kalem lazım. Kalem veriliyor mu acaba bilgin var mı ?
Benim elime dün geldi geldiğinde sarjı doluydu, ve hala yarıya kadar bile inmedi su an sürekli kurcalıyorum hocam, ayrıca kalem verilmiyor ama dokunmatiği çok iyi.
reaksiyon hızı nasıl ? aynı anda bikaç işlem yaparken tıkanma oluyormu?
Çok hızlı gerçekten, googleye birşey yazmadan sonucları altından belirmeye başlıyor =)
kardeş nekadar verdin cihaza ? diğer tabletlerle arasında çok fark varmı?
iyiymiş gerçekten. tr'de ne zaman satışa çıkacak acaba bilgisi olan var mı? IPAD 2 lmayı düşünüyorum aslında ama bu daha iyi, bunu beklemek lazım
2 hafta sorna çıkacak, türkiyede lansmasnı var, özellik olarak bu daha gelişmiş ipad'den...
ipad falan almayın USB yok ipad'lerde ne film yükleyebilirsin nede program aktarabilirsin. Hepsi internet üzerinden oluyor ipadlerde yani parayla. Haziran ayını bekleyin tablet fırtınası olacak o aylarda ben Haziranı bekliyorum.
Bu cihazda fena değil işlemci olarak netbook işlemcisi var. USB'si de var ayrıca Windows işletim sistemi olması da güzel. Yalnız tek eksik harddisk kapasitesi çok az oluyor malesef tabletlerde ama onu da Harici Harddisk takarak halledilir.
Evet harici harddisk'le çözümlenebilir, android marketi var ayrıca bu cihazda simdi farkettim.. Elimden bırakamıyorum yani o derece =))
Çift gibi görünüyor windowsda var android mağazada anlamadım gitti =)) bakalım türkiyede ne kadara satılacak ..
haziran da bir de blackberry nin playbook'u gelecek diye duymuştum ama LG hepsinden daha iyi gibi bence de...
Tüm tablet pc'leri kullandım ama LG daha çok ilgilimi çekti açıkçası.. Şiddetle tavsiye ediyorum =))
LG iyidir bende ilk çıktığında LG X110 netbook almıştım. Hatta şu anda kardeşim kullanıyor hiç problem çıkartmadı. Onun şarjı az sürdüğü için ona verdim ama yeni çıkan X140'lar bayağı uzun gidiyormuş.
Bu cihaz dengeli güç seçeneğinde 4 saat gidiyorsa yine fena sayılmaz.
Asus,Toshiba,Sony, Lenovo tabletleri çıkartacak ama fiyatı ne olur bilmiyorum. Yine Ipad kadar veya daha fazlada olabilir ama onlarda USB girişleri var en azından.
Dün aksam üstü 7'de geldi elime full batarya hala kullanıyorum ve su an yarılarda, bu kadar uzun gitmesi şaşırttı beni açıkçası ..
iyiymiş gerçekten. 2 hafta beklemek lazım şimdi :(
- 1
- 2