Arkadaşlar aranızda Lightscribe CD veya DVD leri kullanan war mı? Warsa bunlar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Memnun musunuz ? Tavsiye eder misiniz?
Yeni bir DVD Writer almayı düşünüyorumda ...
bu teknoloji cd lerin üzerine grafiksel baskı yapma teknolojisidir.ben kullanmıyorum dvd yazıcı olarak BenQ 1640 öneriyorum çünkü bende kullanıyorum.
ganzolistbu teknoloji cd lerin üzerine grafiksel baskı yapma teknolojisidir.ben kullanmıyorum dvd yazıcı olarak BenQ 1640 öneriyorum çünkü bende kullanıyorum.Merhaba bu yazıcının dağıtıcısı kim ?
Benq ve Philips aynı üretim. Seçimi hangisi daha ucuz ise ona göre yap. Amaaaaa
Lightscribe adam gibi bir grafiği 30 dakikada yazıyor. Aldığım gizli bilgiye göre Lightscribe 2 geliyor. Hemde pek yakında. Renkli olacakmış. Nasıl olur demeyin. Bekleyin ve görün.
Ecevit BIKTIMBenq ve Philips aynı üretim. Seçimi hangisi daha ucuz ise ona göre yap. Amaaaaalight scribe renkli değilmiymiş iyice gereksiz oldu.
Lightscribe adam gibi bir grafiği 30 dakikada yazıyor. Aldığım gizli bilgiye göre Lightscribe 2 geliyor. Hemde pek yakında. Renkli olacakmış. Nasıl olur demeyin. Bekleyin ve görün.
değil tabi :)
benq türkiye bu yüzden zaten kendi lightscribe ürününü getirmedi. Onlar renkliyi bekliyorlar
ARKADAŞLAR BU PHİLİPS LİGHTSCRİBE DE NASIL BASKI YAPABİLECEGİM KONUSUNDA YARDIM EDEBİLECEK VAR MI? LİGHTSCRİBE UYUMLU CD VAR AMA UZERİNE BASKIYI YAPAMIYORUM DC SURUCUDEN...PLEASE HELP ME [V]