ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMDA LİME VİRE KENDİLİĞİNDEN AÇILIYOR.SÜREKLİ KAPTAMAMA RAĞMEN KENDİLİĞİNDEN TEKRAR AÇILIYOR.BUNA NASIL ENGEL OLABİLİRİM.
LİME VİRE
denetim masasi baslangic programlarindan otomatik acilan programlari kapatabilirsin
tam anlayamadım ayrıntılı olarak anlatabilirmisin ben bilgisayardan çok fazla anlamam.
Merhaba Eren,
Şu yolu takip etmelisin:
Başlat > Çalıştır > msconfig
Açılınca, Başlangıç sekmesine tıklayacaksın ve alttaki listeden limewire gibi birşey görürsen başındaki işareti kaldırman yeterli.
Hoşçakal.İyi günler, iyi çalışmalar...
Başlangıç listesinden lime vire yi göremedim malesef
Limewire'ı açın. Tools (Araçlar)/ Options(Seçenekler) menüsüne tıklayın.
Açılan pencereden en altta bulunan Advanced (Gelişmiş) sekmesini genişletin. Dahasonra beliren System Startup (Sistem Başlangıcı) alt menüsüne tıklayın.
Run on SystemStartup (Sistem başlangıcında çalış) seçeneğinin karşısındaki İşareti kaldırın. Apply (Uygula) ve OK (Tamam) deyin.
Artık Limewire bilgisayar başladığı zaman kendi kendine açılmayacaktır.
Teşekkür ederim Recep Bey sorunum çözüldü.
@eren
Görüyor musun bak ne saçma bir sistem kullanıyoruz ya da kullanmışız ? Halbuki msconfig bu işin babası denilecek bir program ve regedit'ten başlangıç ile ilgili kayıtları başlangıç sekmesinde listeliyor.Ama senin bu durumun gösteriyor ki doğru bir listeleme yapmıyor.
Gerçekten garip.Demek ki msconfig'e her zaman inanmamak gerekiyor.
Hoşçakalın.Kolay gelsin...
Daha kolay bir yolda var.
Başlattan tüm pogramlara sonra da başlangıç'a başlangıca geldiğin zaman bilgisayarın açıldğı zaman karşına çıkacak programlar var ordan limewire yi silersen sorun biter
Ömer
Onlar kayıt defterine kendini yazdırmayan basit uygulamalar olur genelde.
Mesela sen Live Messenger'ı bilgisayarın açılışında başlat diye ayarlarsan orada göremezsin ? Peki ya nerede bu ? Nedir bunun hikmeti ?
İşte o msconfig ile ulaştığımız ve kayıt defterinde HKEY_CURRENT_USER'ın altındaki bir parametre...
Hoşçakalın.