Merhaba arkadaşlar epey zamandır bu torrent kelimesini duyuyordum ve bende biraz araştırayım dedim.gerçi biraz geç kaldım ama :) ben mevzuyu anladım.mesela geçen google da bişe arattım ve hemen .torrent uzantılı dosya geldi açtım ve lime wire otomatik açıp kaynak aramaya başladı.gerçi kaynak bulamıyor ama :S uTorrent diye bi prg yükledim ama zırt bırt lime wire nin yerini istiyor.anlaşamıyorlar herhalde :D varsayılan torrent programı olsun mu diyor bende hayır diyorum.Herhalde bu tarz programların hepsi aynı ama ben limewire bişe indirirken bendende başkaları çekiyor ve bu hızı düşürüyor.Sadece ben dışardan nasıl çekebilirim.yani başkaları benden dosya çekemesin ama ben çekebileyim.Bunun ayarını nasıl yapabilirim.Sanırım Bearshare biraz daha farklı bir kategoride.bu torrent değil.bearshare da ayarı buldum sanırım ama limewirede bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler....
Lime Wire Kısıtlama ?
Reborn91Limewire >ben hangi bölümde ne soru sorsam %90 reborn91 in kesin bir yanıtı oluyor şimdi adam diyecekki bunun işi gücü yok her bölümde bi konu açıyorAraçlar > Seçenekler > Paylaşım > Temel =
Sağ taraftaki menüden c:\user... le başlayan yerdeki tiki kaldır ve kaydet
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
560 mesaj
kolay gelsin .
Son Düzenleme: qazx ~ 21 Eylül 2008 21:23
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
560 mesaj
selam.normalde paylaşıma açık dosyan yok.oradaki yeşil okların üstüne fare işaretçisini getirirsen bi açıklama kutusu çıkıyor.orada 22 kb ın ne olduğunu yazması lazım.bunun ne olduğunu bende merak ettim.cevabı bildirirsen sevinirim.