Arkdaşlar Limewire bilgisayarıma yükledim ama çalışmıyor.Fakat bende bir buna benzer bir proğram daha var onda bir sıkıntı olmuyor.İsmi ise FrostWire 4.17.0
LimeWire 4.3.3 yardım
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
84 mesaj
Son Düzenleme: sportiff46 ~ 18 Temmuz 2008 15:59
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Bende de bearshare vardı çalışıyordu ama limewire vardı çalışmıyordu. Format attıktan sonra düzeldi.
OP Üye
84 mesaj
tşk indirip bakacam şimdi çalışacak mı:)))
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
bişi deil. inşallah çalışır!!
Yıllanmış Üye
258 mesaj
arkadaşım bence hiç limewire ile uraşma bearshare ın son sürümünü indir ve kullan bence lime wire dan daha fazla işine yarayacağını düşünüyorumm...
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Crazy_SakaryaLiarkadaşım bence hiç limewire ile uraşma bearshare ın son sürümünü indir ve kullan bence lime wire dan daha fazla işine yarayacağını düşünüyorumm...Şahsen katılmıyorum. Bearshare den indirdiğim dosyaların çoğunun sesi bozuk oluyo. Hiç memnun kalmadım. Tabi herkesin kendi görüşü...
OP Üye
84 mesaj
farketmeaz onu nerden indiririm söyleyin bakayım bu zaten olmadı indirdim Limewire 4.18 hayırlısı ne diyelim:)))))
OP Üye
84 mesaj
arkdaşım tşk ancak bunda sadece müzik indirebiliyorsun galiba:)
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
evet sadece müzik indirebiliyosun. Bu arada FrostWire de Limewire'ye çok benzio. İstersen onu kullan.
Üye
94 mesaj
sportiff46Arkdaşlar Limewire bilgisayarıma yükledim ama çalışmıyor.Fakat bende bir buna benzer bir proğram daha var onda bir sıkıntı olmuyor.İsmi ise FrostWire 4.17.0limewire için java kurulu olması gerekir.
Yıllanmış Üye
1,115 mesaj
limewirenin iyi bir alternatifi var mı ?