arkadaslar size google da limewire pro yu nasıl kolay yoldan elde edeceginizi gostereyim ustelik orjinal:
google'a "limewire pro"site:sales.limewire.com yazıp aratın
arkadaslar size google da limewire pro yu nasıl kolay yoldan elde edeceginizi gostereyim ustelik orjinal:
google'a "limewire pro"site:sales.limewire.com yazıp aratın
arkadaşlar limewire nin üzerinden pro sürümü indirilebiliyor program kısmına pro yazınca limewire proyu indirebilirsiniz
arkadaşlar pro nun farkını bilen war mı????
Daha hızlı diyor ama bence fark yok.Bida basta upgrade to pro yazısından kurtuluyosn
kickshawUfuks, o yazıdan kurtuluyosun ama 'Daha yeni sürümü var. Yüklemek ister misin?' diye gıcıklık yapmaya da devam ediyor. ;) Pro ile normal versiyonu arasında hız olarak bir fark yok gibi ama pro'da arşiv, daha geniş gibi.Daha de yeni sürümünü bilmiyorum.Elimdeki limewire pro 4.10.Bide full var ama o eski versiyon.
slm arkadaslar: ben limewire pro yu bir türlü bulamadım. verdiğiniz sitelerde bulduklarımda ücretli(18&) yardım edersenız sevinirim
limewire pro zaten firmanın para kazanması için -sözde- hız gibi şeyler eklenen sürüm.ücretsizi sadece şifre kırarak fln yüklenir.
limewire pro ya da beta hangi yazılım için olursa olsun para kazanmak için yazılımın adının değiştirilmesi çok fark yok temayı değiştiriyorlar
bise sorcam bu sürüm nası iptal edilir para geliomus ayda 45 TL ya . bilen wrsa mail atsın byr_elf_54@hotmail.com