limewire programını çalıştırıyorum ama ekrana bişi çıkmıyo program kapanmış olabilir mi acaba
limewire
kapanmıs derken??? bende sorunsuz calısıo bıraz acarken gec acılıo ama yınede acılıo.
ya arkadaşlar benim limewire 4.12.6 programı kendi kendine açılıyo siliyom program bi daha kuruyom yine aynı kendi kendine açılıyo LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!
limewire kurarken kilitleniyor acaba ne yapmayımmm
kardeş saatin yanında simgesi açıksa ordan limewire bir kapat. sonra program ekle kaldırdan var olanı kaldır. sonra yüklemek istediğin sürümü yükle. ve java da yüklü olması lazım elbette. burda sürüm linkini paylaşamayacağım için istersen msn den ulaş bana. delikanli53@rizede.com
ben divx flim indermek istiyorum limewire mı kullanayım
DivX film gibi çok fazla kaynak gerektiren dosyaları indirmek için bence size kaynağı bol ve hızlı bir p2p ağı lazım.Onun için de size eMule ve DC++ ı tavsiye ediyorum.İnternette bunların en hızlı ve en sorunsuz kullanılmasıyla ilgili bir sürü makaleye rastlayabilirsiniz.Özellikle DC++ mükemmel çalışma prensibiyle sonuna kadar zorluyor hattınızı.Bunun yanıda eMule'de de yüksek id alarak en yeni filmleri o uçuk hızları olan kullanıcılardan, belli kurallar dahilinde çekebilirsiniz...