bugün (16 kasım)4GB lık tarifeden limitsiz tarifeye geçtim.yeni tarifeyi kullanma hakkım hemen başlıyacakmı yoksa ay 1 ekadar beklemem gerekecekmi.
limitsiz tarife ye geçtim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
604 mesaj
valla çok iyi yapmışın bende yakında geçmeyi düşünüyorum:)
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
BOOMFUNKMCSAslında bu gerçek değil. Tarife değişikliği sadece Türk Telekom merkezlerine giderek tarife değişimi yapılabiliyor. Bir iternet servis sağlayıcısı olan TTNet'in abonelik ve değişim işlemlerini online olarak yaptırmaması üzücü.(Abonelik düzelmiştir belki ama tarife değişim düzelmedi sanırım) En azından kendi internet sitelerine koymasalardı.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 24 Kasım 2007 13:31
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj
Ben de sınırsıza geçtim..70 YTL geldi yaa..Öbür ay tarifeye geçiyo..Hemen indirmeye başlamayın sakın..
OP Yeni Üye
28 mesaj
ben acele ettim hemen indirmeye başladmbekalım fatura ne olacak.fatura gelince miktarı buraya yazacam
Üye
78 mesaj
arkadaslar ben suanda 4gb kullanıyorum bu ayın 29'da faturayı odemeye gidince hem 30 ytl yatırcam hemde 50 ytl sınırsız tarifeye gecicem ocak 1 den itibaren gecerli olurmu limitsiz tarifiye ???????arkadaslar limitsiz tarifiyede ettigimiz downlad miktarı ornek 50 gb fazla para gelirmi?
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
xderelixarkadaslar ben suanda 4gb kullanıyorum bu ayın 29'da faturayı odemeye gidince hem 30 ytl yatırcam hemde 50 ytl sınırsız tarifeye gecicem ocak 1 den itibaren gecerli olurmu limitsiz tarifiye ???????arkadaslar limitsiz tarifiyede ettigimiz downlad miktarı ornek 50 gb fazla para gelirmi?Hemen geçerli olmaz sanırım.. Yine de 1 telefon açıp sorsan iyi olur..
Ayrıca limitsiz adı üstünde, fazla para gelir diye bir şey olamaz..
Banlandı
181 mesaj
bende yılbaşında geçeçem kotadan bıktam ya rahat rahat dosya indirecem artık
Üye
78 mesaj
CU_GS7peki arkadasım hangi numarayı arıyıcam ?xderelixarkadaslar ben suanda 4gb kullanıyorum bu ayın 29'da faturayı odemeye gidince hem 30 ytl yatırcam hemde 50 ytl sınırsız tarifeye gecicem ocak 1 den itibaren gecerli olurmu limitsiz tarifiye ???????arkadaslar limitsiz tarifiyede ettigimiz downlad miktarı ornek 50 gb fazla para gelirmi?Hemen geçerli olmaz sanırım.. Yine de 1 telefon açıp sorsan iyi olur..
Ayrıca limitsiz adı üstünde, fazla para gelir diye bir şey olamaz..
bide sınırsız yaptırırken faturacıya sorsam hemen yapılırmı diye yapılır derse dogru oluyrmu_?
Üye
78 mesaj
arkadaslar birde sınırsıza gecerken ilk 3 ay bedavamı modem almadan
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
xderelixpeki arkadasım hangi numarayı arıyıcam ?Numara bu..: 444 1 444 Müşteri Hizmetleri
bide sınırsız yaptırırken faturacıya sorsam hemen yapılırmı diye yapılır derse dogru oluyrmu_?