Lindows CD

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
aguney
22-02-2004, 14:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Knopix cd si gibi Lindows'un cd sini vermeniz mümkün mü ?
malumunuz internetten büyük boyutlu dosyaları indirmemiz pek mümkün olmuyor.
saygılar

underdark
05-03-2004, 22:09   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Lindows projesinin şu an için eksik ve hatalarla dolu bir OS olduğunu ve Windows ile birlikte sorunlar çıkardığını artı Linux gibi bedava değil de ticari olduğunu biliyor muydunuz?

aguney
05-03-2004, 23:55   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

sevgili dostum elbette biliyorum. bugün hangi birimiz windows işletim sistemini bırakıpta Linux yada Free BSD vs. gibi işletim sistemini kullanıyor ki ? yada kullanır.  malumunuz ülkemizde net hızı ? son kullanıcı olarak karşılaştırma imkanımız olsun deneyelim diye dedim. tabi olur yada olmaz bilemem. Lindows OS nin sayfasında 15 gün felan yanlış hatırlamıyorsam kulanımı ücretsiz. alternatifsiz olan bir şeyin gelişmesi ne kadar mümkün olabilir ki ? rekabet gerekli ? çevremdeki insanların çoğu hala windowstan başka bir OS nin varlığından bile haberi olmazken en azından kulak dolgunluğu olsun diye bile denemeye değer olabilir. ne kaybedilecek ki ? her ay aynı programları kullanmak sıkıcı geliyor bana. ben CHIP dergisini yaklaşık olarak 1998 den beri düzenli olarak okurum her ay verilen cdler programlar bellidir şu son dönemlere kadar !! bir cd de böyle bir şey için harcansa bir şey olacağını sanmıyorum..
iyi çalışmalar :))