arkadaşlar bu forumda link verirken link adresi yerine sadece örn. "burada" yazıyor ya bunu nasıl yapıyoruz?Daha önce görmüştüm ama bulamadım
link verme?
nonpasaranarkadaşlar bu forumda link verirken link adresi yerine sadece örn. "burada" yazıyor ya bunu nasıl yapıyoruz?Daha önce görmüştüm ama bulamadıBöyle janjanlı şeylerin nasıl olduğunu öğrenmek isterseniz; onun bulunduğu mesajda "Alıntı" tuşuna basın. Yanıtlama penceresinde, gördüğünüz şeyin forum kodu çıkacaktır. O şekilde hepsini öğrenebilirsiniz.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 17 Nisan 2009 01:28
bilmem sanırım opera da çalışmıyor. sadece[ url ][ /url ]yi ekliyor o kadar...
JADEXo senin dediğin link verme butonu ilede oluyor aynı şey.
JADEXEvet başınİmla hatası olmuş. Düzelttim. Yanıtla olmaz, o zaman kodu göremezsiniz, daha doğrusu kodun geçtiği metni göremezsiniz.Peki "yanıtla" yazan yere başsak olmaz mı? dediğin yer çıkmaz mı?
Mesaj yazmak için değil, sadece kodu görmek için de yapabilirsiniz. Sonra isterseniz yazmayın mesaj...
Şimdi; aşağıdaki sizin mesajınız.
JADEXDemek istediğim bu yanıtla yazan yere tıklayıncada aynı butonlar çıkıyor yani link verme olayını buradan da yapabilirsiniz.Bu da sizin mesajınıza resmi nasıl yerleştirdiğinizi öğrenebileceğim forum kodu şekli. Demek istediğim oydu.
:) İlahi... Öyle resim eklendiğini tabi ki biliyorum. Sadece bilmediğiniz bir kodu öğrenmenin pratik bir yöntemini söylemeye çalışıyorum ben...
Selçuk İslamoğluYakında Chrome/Safari kullanıcıları haricinde bunları kimsenin bilmesine gerek kalmayacak.İnşallah, en kısa zamanda bekliyoruz...
eltahir doğru söylüyor. Ben de hep alıntıdan göre göre öğrendim forum kodunu kullanmayı. Artık hızlı yanıttan da elle yazıyorum bazılarını.
Bu arada normal bir link verecekseniz sadece, url kodunu yazmanıza gerek yok. Adresi yazdıktan ya da yapıştırdıktan sonra direk gönderin, forum onu link olarak algılıyor zaten.
Bu yeni özellik web tarayıcılarına yeni gelecek olan bir özellik mi yoksa forumun bir özelliği mi olacak? (forum koduna gerek kalmaması)
Bu arada teşekkürler Selçuk abi.
eltahir doğru söylüyor. Ben de hep alıntıdan göre göre öğrendim forum kodunu kullanmayı. Artık hızlı yanıttan da elle yazıyorum bazılarını.Yeni özellikten kastınız linki kod kullanmadan direkt yazınca köprü verilmesi mi? Öyleyse bu özellik uzunca bir süredir var zaten.Bu arada normal bir link verecekseniz sadece, url kodunu yazmanıza gerek yok. Adresi yazdıktan ya da yapıştırdıktan sonra direk gönderin, forum onu link olarak algılıyor zaten.
Bu yeni özellik web tarayıcılarına yeni gelecek olan bir özellik mi yoksa forumun bir özelliği mi olacak? (forum koduna gerek kalmaması)
Bu arada teşekkürler Selçuk abi.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 18 Nisan 2009 17:34