Sonunda linux dağıtımlarının yeni sürümüyle bir linux dergisi çıktı(diğeri bir hayli eskimişti). linux sevenlere hayırlı olsun. Chip in bu dergidede diğer dergilerde ki gibi başarılı olduğundan eminim yalnız bu dergiyi almaadan önce bilenlere b ir iki sorum olacak?
- çalışan cd nin türkçe desteği varmı?
- ferşey mandriva ya göre mi anlatılmış diğer sürümlerde sorun yaşarmıyız.
-ek cd deki programların türkçesimi seçilmiş
-linuxa yeni başlayanlar rahatlıkla anlayabilirmi?
hepinize teşekkür ederim
Linux Özel Sayısı
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.dergiyi aldım ve açıkçası fiyatı dışında (13.5 YTL. PEH)şikayet edecek bişey bulamadım.
mandriva türkçe ve 4 cd. cdden çalışan mandrakenin türkçe desteği yok. ek cddeki programların türkçe olanları da var olmayanları da.
derginin anlatımı gayet basit olmuş, yeni başlayanların anlamayacağı bölümler de var tabi. daha önce kullanmadıysanda dergideki bölümlerin çoğunu anlayabilirsin. kurulum bölümü mandrivaya göre hazırlanmış, diğer herşey zaten tüm linuxlarda üç aşağı beş yukarı aynı.
Esasında bu konuyla hiç ilgilenmemiş olanların dışında, yada şöyle ifade edeyim belirli bir Linux deneyimi olan kullanıcılara katacağı pek bir şey yok. Gelen Mandriva da Limited Edition olması lazım.
Gene dediğim eğer Linux'la aranız fena değilse bu dergiye ihtiyacınız yok. Paranız cebinizde kalsın!
daha önce linuxa hiç başlamamış biri olarak dergiden faydalandım... baya da iyi oldu... ama kullanım için çok az bilgi var.... keşke biraz daha geniş bi içerik hazırlansa idi.
cd lerde tam olarak hangi linux versiyonları var acaba?
ben aldım çok begendim ama Linuxu geliştirmek ve yaygınlaştırmak için çok pahalı....
Standart chip özel sayı fiyatı...