OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
729 mesaj
Linux' ta Wine programıyla Battlefield 3' ü sorunsuz çalıştıran varmı?
Linux' ta Wine programıyla Battlefield 3' ü sorunsuz çalıştıran varmı?
Allah yardımcın olsun :))bencede
len naptın linuxa winemi kurdun windows olmuş o resmen linuxun özeliği kalmamış playonlinux kumaışsın iyiki linuxta oyun fallan yooookk hayal rüya unut sen onu sksen kurumaz oyun çöker linuxa wine kurmak demek windowskurmak demek zaten ski tutar interneten falan oynarsın anca oyunu anca linuxta idelim mynet okey batak 10 senedir kulanıyorum windowsu unuttum
internet ,video ,müzik,resim foto linux bundan ibaret ama bunlarda kaliteli=https://www.chip.com.tr/forum/ubuntu-11.10-desktop-i386_t234881.html
zor değil farklı ofis word exel fallan unut çünkü ubuntuda ofis programları ofis işi fallan halledemezsin libre ofice abiword var açarsın anca oyunu internetten mynetten fallan oynarsın konvertti sitelerden yaparsın dönüştürmeyi yanihttp://www.online-convert.com/
gibi ubuntu eylece zaten 10 yıldır ubuntu kulanıyorum bende windows kulanamıyorum yani ses kalitesi süper görütüsü süper video izlersin müzik dinlersin internete girersin budur pcdan beklentim muhasebeci fallansan windows ideal boyacı falan basit biriysen vindowsla ofisle işim olmaz kurarım ubuntuyu kaliteli videomu izlerim kaliteli müziğimi dinlerim internetime girerim fotoraf resimlerime kaliteli bakarım falan converter olayı sitelrde zaten programsız istediğini dönüştür oyun internette virüs trojen hekır hiçbiri giremez
wine windows porogramları kurarsan playonlinux fallan çöker hiç bi özelliği kalmaz ayvayı yedirirsin orjinali olduğu gibi kullan kulanısıysan bence yeter antivürüs derdinde olmaz 2. senem bu yazdığım sistem çökme falanda olmadı kulanıyorum harbiden alıştım alışkanlık windowsu ver bune kağıt gibi derim ver gnomeli ubuntuyu taş gibi karton mukava gibi kulanırımSon Düzenleme: leoyeedi ~ 02 Mart 2012 21:13
Linuxta wine programı ile windowsta çalışan oyunların oynandığını duymuştum yanılıyormuyum?
Sanırım çalıştırabilmek için biraz uzman olmak ve ince ayar bilmek lazım. Youtube da bir videoda görmüştüm, Ubuntu'da Call Of Duty Black Ops ve Battlefield Bad Company 2 çalıştırmışlardı. O kişiler Batlefield 3 ü de çalıştırır heralde :)