Linux yazı dizisi bölümü hakkında

jerome
22-07-2006, 12:54   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

212. sayfada 7. madde TV izlemek için hangi programları kullanabilirim, sonuna kucuk bir ekleme yapılarak belgeler.org dan kopyala/yapıştır yapılmış. Belgeler.org'da xavtv, zaping programlarının isimleri yanlış yazılmış. 7. madde de k/y yapıldığı için aynı yanlışlar yer alıyor. Doğru yazılışları xawtv ve zapping olucak.

Yazının altında hangi kaynaktan yararlanıldığı yazılmamış. sadece 211. sayfada yazıyı duzenleyenin ismi var. Kaynak bölümüne yararlandığı sitenin linkini yazması gerekmiyormu?

Kopyala/yapıştır yapılmış ama en azından bir iki dakikasını ayırıp kontrol edip, düzeltip yazamazmıydı ?

Witkey
08-08-2006, 09:47   |  #2  
Yeni Üye
32 mesaj

Benim fikrimce de çok haklısın.! Ama bu prensib ile bağdaşıyor sanırım.

İyi çalışmalar,
Onur Yerlikaya

jerome
04-09-2006, 17:23   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

Sonraki ay yayınlanan dergide ilgili bölumde gerekli kaynaklar yazıldı. Forumda bana cevap verilmediği içinde bu durumun düzeldiğini cevap verme gereği görmedim. Sonradan bu yazıyı okuyanların derginin geneli hakkında yanlış düşünceye kapılmaması için cevap yazma gereği duydum.

Recep Baltaş
04-09-2006, 23:53   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Linux bölümnde gerekli yanıtları bulabilirsini.Bu böolümü hazırlayan arkadaşlar orada.

jerome
09-09-2006, 17:13   |  #5  
OP Taze Üye
8 mesaj

Bu konu dergide yazan bölümle ilgili bir konuydu. Forumda bulunan Linux bölümü forumu ilgilendirir. Yazarlar o bölüme yazıyor diye bende oraya yazmak zorunda değilim. Forumu bu amaçla kategorilendirmişsiniz ama bizi yanlış yönlendiriyorsunuz.

Gökhun Sungurtekin
17-09-2006, 12:10   |  #6  
CHIP Editör
136 mesaj

Biraz sakin olalım.
Dışarıdan yazıyı yazan arkadaşlarımız Linux bölümünde aktif olduklarından oraya yönlendirilmişsiniz. Bu o kadar da kötü bir şey değil.

Referans gösterme konusunda haklısınız. Önemli bir hata. Yazı dışarıdan geldiği için biz de fark edemedik.