ARKADAŞLAR BEN BILGISAYARI TOPLAMA ALDIM YANI LISANSSIZ ORJİNAL XP KURAMIYORUM NASIL KURULUR?
LİSANSIZ XP NASIL KURULUR ?
sizin dediğinizden şunlar çıkabilir:
1.bilgisayar tpolama olduğu için lisanssız, xp ise orjinaldir
2.xp lisanssız ve orjinaldir
ikisi de mümkün değil.birincisi toplama bilgisayarlar lisanssız değildir.markasızdır.ikincisi ise lisanssız ve orjinal xp olamaz.
Selçuk İslamoğluxp lisanssızsa orjinal değildir.lisans sayınız bittiyse de telefonla aktivasyon ile yapılabilir.
insanlaraARKADAŞLAR BEN BILGISAYARI TOPLAMA ALDIM YANI LISANSSIZ ORJİNAL XP KURAMIYORUM NASIL KURULUR?sanırım senin dediğin xğ lisanslı ama.şifresi kırılmış xp.demo değil yani.anladığım kadarıyla.
benim anladığım da şu: toplama pc aldım. xp lisası bana ait değil fakat cd orjinal.
eğer yanlış anlamışsam özür dilerim..
ama eğer böyle ise cdnin orjinal olması önemli dğeildir. cd şifresnin orjinal ve lisanslı olması lazım...
bunlar bir yana korsanlar bile kurulabiliyorken, nasıl kurulmamış onu da anlayamadım.
dipnot:
belki home edition şifresini profesionele veya tam tersini kuruyor da olabilir. bu şekilde de olmaz.
Bunu bence bu ortamda sormaman lazımTabii kaçak nasıl kurulduğunu merak ediyorsan. Ama cd orijinalde kurulması gerekir.Bize nerede sorun çıktığını söylersen sana daha iyi yardımcı oluruz.
kardeş herkes lisanslı xp kullanmandan yana ama orjinal kullanmıyorsanda boşwer ona o kadar para verilmez ben mesela pc aldığımda orjinal cd vermeseler gidipte almazdım sen toplama bilgisayarı sıfır mı aldın???Eğer sıfır aldıysan onu aldığın yer sana hediye etseydi bariii.....
toplama bilgisayara ilk windows kurulumu orjinal cd den yapılmalıdır.daha sonra istediğin kopya programları hatta format atmak istediğinde kopya windows cd sini bile kullanabilirsin.
çok rica ediyorum https://www.chip.com.tr/forum/perfonmansda-azalma-var_t61332.html adresinde Recep Baltaş'ın son mesajını okuyun.Sayafnın en altında.Ne olursa olsun.Emeklerinin karşılığını alıyorlar.
bence bu korsan olayını bitirebilirler. şimdi git kadıköye sürüyle cd ci var. tamam belki bu şekilde bitiremezler ama onlarında korsan işine geliyor. neden çünkü adamlar pazar payını daha çok elinde tutuyorlar. şimdi soruyorum size linux windowsun ayağını kaydırmak için tetikte bekliyor (elbette tak diye olacak değil) windows işi bi sıkı tutarsa herkes linux a geçer. biliyorsunuz artık pazara yerleşti. o yüzden de windows korsana izin vermeye mecbur eğer vermezse korsan kullananların yarısı (ben ilk başta galiba hepsi) linux a geçecek belki çok oyunu ve kullanılan programları yaygın değil ama o kadar kullanıcıya oyun ve program şirketleri kesin karşılık verir vermek zorunda. Demekki korsan kullansakda kullanmasakda windowsun yararına. dolaylı olarak, yada direkt. Biz windows kullanmazsak linux kullanacağız. E biz kullanırsak linux u bir işyerinde de linux u özendireceğiz yani yavaş yavaş (bir virüs gibi :D) çoğalacağız.
Piyasada hangi araba çok varsa o kadar çok servisi ve parçası olur. bu kadar basit. Evet gizlemiyorum korsan windows kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim.....
herkeze teker teker tesekkurler gereken bılgıyı acık ve net aldım
Home edition :>> 90 $
Professıonal :>> 140 $
Tavsiye Edilen tabiki Professional olandır...
toplama bilgisayara ilk windows kurulumu orjinal cd den yapılmalıdır.daha sonra istediğin kopya programları hatta format atmak istediğinde kopya windows cd sini bile kullanabilirsin.