Arkadaşlar Lisanslı Anti-Virüs programı alacağım.Gerçekten iyi koruyan ve kasmayan bi program istiyorum lütfen tartışma çıkmasın
Lisanslı Anti-Virüs
1-NİS 2009
2-NORTON 360
3-GDATA İS 2010
4-GDATA TotalCare 2010
5-AVİRA PSS 2009
6-KİS 2010
ben alacak olsam 2 ve 4 ü düşünürdüm.Ama bu listedeki hangisi olsa pişman olmazsın.Yanına muhakkak bir HIPS olan(kimilerine göre de değil)Zemana AntiLogger koyardım.Ben NİS 2009,Zemana AntiLogger ve a-squared Free kullanıyorum.
Eğer KIS 2009 mu alıyım 2010'umu bekleyim yoksa 2009dan 2010a ücretsiz yükseltilirmi?Bi de KIS veya NIS 2009 olan ekran görüntüsü koyabilir mi?
Eset Smart Security almayım mı?
Eseti önermiyorum eğer lins alıcaksan kis nis 2009 versiyonu alabilirsin.Ama benim asıl önerim g-data 2010 totalcore'dur.Çünkü hem kaspersky hem bitdefender arama motorunu kullanan hem spy hem virüs hem rootkit hem malware yazılımlarına karşı oldukça iyi koruma sağlar.
KaaN06Eset Smart Security almayım mı?bence noo..
av comparatives , protect star gibi tarafsız test sitelerine bakarsan daha doğru bi karar verebilirsin ben dün baktım bu sitelerdeki testlere her tesette genelde farklı antivirüs 1. oluyo ama testlerin geneline bakıcak olursak 1.ler KİS 2009 , NİS 2009 ,Avira PSS yani seçim yapıcaksan bu 3'ünden birini seçmeni öneririm hangisini seçersen seç pişman olmazsın
neden ücretli alıyorsun ki hepsinin deneme sürümünü kullan zaten bitince yenisi çıkıyor demo lisansıyla diğerinin farkı nedir ki.ben 7 senedir sürekli güncel antivirüs programı kullanıyor hiç lisansa ihtiyaç duymadım.Demo kullan demo
tolgahanterneden ücretli alıyorsun ki hepsinin deneme sürümünü kullan zaten bitince yenisi çıkıyor demo lisansıyla diğerinin farkı nedir ki.ben 7 senedir sürekli güncel antivirüs programı kullanıyor hiç lisansa ihtiyaç duymadım.Demo kullanvalla doğru aslında,çok sıkı piyasayı takip ettikden(kampanyaları veren forumları gözleyin)sonra bence de mümkün.Çünkü kampanyanın biri bitiyor öteki başlıyor,illa para vermek şart değil.Free olup çok güçlü olan yazılımlar var.Free olanlardan güzel bir kombinasyon kurulabilir.
Aynen free olup da çok iyi koruyan yazıımlar var.bunların başında da avira var.tamamen ücretsiz ve gayet başarıı bir performansı var.acaba bu mic.un yeni antivirüs yazılımı nasıl?bi çıksa da denesek.
ifteribence noo..Arkadaşlar neden ingilizce yazıyorsunuz Türkçemizin Nesi kötü?
arkadaşlar demoyla lisanslı hep aynı sanılıyo ama deil demoda bütün özelliklerini kullanıyomuşsunuz gibi gelir size ama işin aslı öyle değildir bunu bizzat arkimin pcde nod32 kuruluyken yaşadık o neten bi patch indirmiş 50yıl trial olarak kullanıyodu daha sonra ben gittim netten key buldum girdim bir sürü virüs buldu daha önce buldumu diye sorduğum aldığım cevap daha dün tarattım hiç birşey bulmadı dedi
demoyla lisanlının aynı olmamasının sebesi ise bence şudur demo sürüm lisanslıya eşdeğer olursa korsana davetiye olur çünkü biraz regeditten anlayan demo lisansı silip tekrar 30 günlük lisans alabilir veya bu süre uzatılabilir bunu yapmak için çok prof. olmak gerekmiyo yani nette keyler falan bulunuyo gerçi o ayrı mesele ama her antivirüs keyini nette bulamazsınız ama her antivirüsü trial olarak sınırsız kullanabilirsiniz işte bu yüzden trialle lisanslı aynı değildir
antivirüse para mı vereceksin
İmzamdaki konular belki işini görür.
eset smart security 4.0 437 üstelik türkce ve önemlisi 2009 da ödül aldı kasma yok bravo esete hak ediyor ödül bosa degil saygılar
5
5
corpixxBu bütün antivirüsler için geçerli degil. Bazıları tüm özelliklerini kısıtlıyorlar. Ama Kaspersky ve norton firmaları deneme sürümlerini özelliklerini kısıtlamaksızın kullandırıyorlar.nis 2009 da da fark ediyo bende deneme sürümü yükledim 30 günlük tarattım hiç bişiy yok :D sonra lisanslı aldım yükledim 3 tane virüs buldu sildi nasıl iş ben anlamadım var bişiyler :D
5 temmuzu beklersen iyi olur çünkü şu an test ettiğim en iyi korumayı sağlayan ve en az bellek tüketimi gösteren virüs yazılımı kaspersky internet security 2010 9.0.0.459 final sürümüdür..
5 temmuzdan itibaren orjinal siteden satışa başlayacaklar bu sürüm bütün virüs yazılımlarını yere gömecek söylemedi demeyin...
ayrıntılı bilgi için orjinal siteden bilgi alınabilir....
http://www.kaspersky.com/news?id=207575837
kaspersky intertnet security 2010 9.0.0.459 indirin
http://dnl-pr1.kaspersky-labs.co ... /kis9.0.0.459EN.exe
kaspersky 2010 %100 türkçe yama indirin
http://www.mediafire.com/file/mr ... e_osmanhasimcan.exe
MainBoyBen antivirüs alacaktım ama Microsoft'un antivirüsünün çıkacağını öğrenene kadar Eylül ayına kadar demolarla falan idare edicez artık.demolarla uğraşacağına antivir in ücretsizini kullanabilirsin. ben uzun zamandır antivir i kullanıyorum ve gayet menunum. bir ara nod32 de kullandım ve antivir in nod 32nin bulamadığı virüsü bulduğunu gördüm. benim kişisel tercihim antivir. yanında da ad-aware in ücretsiz sürümünü kullanıyorum. (spybot ta yüklü ama çok kullanmıyorum onu). 4 yıldır pc kullanıyorum ve maşallah beni yarı yolda bırakmadı :)