Bu anket elinde orjinal vistası olupta windows 7 e ücretsiz geçemeyenler için genel bir fikir edinme amacı ile açılmıştır.
Lisanslı Vista mı.? Kırık Windows 7 mi.?
Lisanslı Vista bence çünkü Windows 7 kırıklar için güncelleştirmeler yayınlamaya başladı...
benim de aklımı kurcalayan soru
vista deneme sürümü bitti süresi 6 ay kadardı galiba.
ona çok alıştım
şimdi vistama geri döndüm
ama 7yi arıyorum........
hangisini seviyorsan onu kullan :)
Lisanslı Vista. Şu an için gayet memnunum Vista'larımdan.
Herkes lisanslı demiş ,şimdi bi sorucam kaç kişinin sistemi lisanslı diye herkes kaçacak
benim XP lisanslıydı daha sonra lisanslı Vista aldım ve birkaç sene onu kullandım şimd yaza doğu yeni bir sistemle birlikte Win7 almayı düşünüyorum
Lisanslı vista varken gerek yok kırık win7 ile uğraşmaya bi ton toolkit yüklemeye.ama çok istersen ikinci işletim sistemi olarak da win7yi kurarsın.
Benim tercihim sahte Windows 7 ama diyorsunuzki çok ikilemde kaldım boşver Windows'u :) , Linux kur bilgisayarına. Hem performan hemde görsellik açısından sizi tatmin edecektir. Üstelik sahte v.b. sorunuda yok. Ücretsiz dağıtılıyor.
ben hala lisanslı XP kullanıyorum şuana kadaar bana bir sorun çıkarmadı.ne zaman sorun olmaya başlarsa o zaman yükseltme yapıcam.anket soruusna gelince her şeyin orjinali kıymetlidir.pek beğenilmesede orjinal vista kırık 7 den iyidir
Orijinal Vista derim. Ama orijinal 7 çok daha iyidir.
xp prof bile kırık w7 den iyi bence.w7 32 kullanıyordum.telefona yükleme yapmak için program kurulmadı.daha önce çıkardığım ide hdd yi taktım.vista yüklü.güncelleştirmeler+sp2.şuan vista uçuyor.ie ile sorunu yok.hatta sıfırdan kurdum.eskisi gibi driverlerlede çok uğraşmadım.sadece güncellemeler çok uzun sürüyor.şimdilik vistayla devam.
anket tam bana orjinal vistam olmasına rağmen kırık 7 kullanıyorum
sonun kadar orjinal neyin varsa onu kullan derim win 7 ye lafımız yok gerçekten baba bir işletim sistemi, ama böyle bir zamanda 259 tl gerçekten sistem için büyük para hiç elim gitmedi onun için masa üstü pc'mde lisanslı xp kullanıyorum sırf orjinal oplduğu için.
kendi kendime şöyle bir karar verdim kaldırdım kırık win 7 leri artık microsoftun oyununa gelmeyecem ya fiyatları düşürür yada elimdeki eski orjinalleri kullanırım artık kendi bilir, win 7 almak için mağazaya kadar gititm gerçekten ama alamadan geri döndüm biraz makul bir fiyat olsaydı alacaktım gerçekten
Kırık herhangi bir Windows kullanacağınıza gidin Linux kullanın bence...Bravo diyorum... Bu yorumun üzerine başka bir yorum yapmaya hiç gerek yok... Aynı Mustafa@PC'nin dediği gibi yaptım bende... 2000 yılından beri PC var evimde bir şekilde ama hiç lisanslı windows kullanmadım , Son 6 aydırda windows yerine hep bana uygun Linux dağıtımı aradım ve yaklaşık 3 ay öncede aradığımı buldum şu an Linux Mint 8 Helena kullanıyorum ve inanın diğer partitonda kurulu olan crack'li W7'ye güncelleme veya nadiren İE bağımlılığı olan bir site ile işim olmazsa uğramıyoum... Bence XP ve diğer windowslara cidden kafa tutabilecek bir dağıtım (gerek görsellik , gerek işlevsellik , gerek windowscuların korkusu olan terminalin min. seviyede oluşu ile...ben 3 aydır kullanıyorum terminalle 1-2 defa işim oldu onda da copy+paste+enter triosu ile işimi hallettim.) Cidden benim gibi kullandığınız OS'a para veremiyor/vermiyorsanız mutlaka deneyin ama windowsta bu böyleydi bu burdaydı şu şurdaydı gibi bir hataya düşmeyin çünkü o tamamen farklı herşeyi yeniden öğrenecek , amerikayı yeniden keşfedeceksiniz... Lisanssız kullanıpta birgün canınızın sıkılmasına izin vermeyin...
Lisanslı Vista kullanın bence...
Windows 7 övüldüğü kadar güzel değil bence.
Windows Vista kullanıyorum ve memnunum. :d