Lisansli xp Lütfen Yardim

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
cem70
05-02-2010, 02:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

merhaba arkadasim dün lisanli bir win7 aldi ve bana eski lisanli xp sini verdi
fakat lisans kodu yazan zarfı bulamadık lisansi üstüne olmadığı için windows dan yeni kod isteyemiyoruz bu şekilde yüklemeye çalıştım 200e yakın kod girdim
kabul etmiyor benim sorum bendeki bu xp yi nasıl korsana cevirebilirim bi öneride bulunabilirmisiniz.

mcafee23 ayrılmıştır
05-02-2010, 02:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

lisans kodu arkadaşınızın bigisayarının yanında yapışıktır
xp oem'mi box'mı yoksa recovery cd'si mi

Semih Özyurt
05-02-2010, 03:04   |  #3  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

forumda illegal paylaşım yasak ama şunu söylemeliyim ki daha önce kurulmuş xp'yi başka makineye kurarsan lisans karalisteye eklenir ve xp'yi kullanamazsın sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur

Son Düzenleme: Semih Özyurt ~ 05 Şubat 2010 03:04
Turkish Developer
05-02-2010, 03:33   |  #4  
Turkish Developer avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj
Alıntı: cem70  
.... lisansi üstüne olmadığı için windows dan yeni kod isteyemiyoruz bu şekilde yüklemeye çalıştım 200e yakın kod girdim
kabul etmiyor benim sorum bendeki bu xp yi nasıl korsana cevirebilirim bi öneride bulunabilirmisiniz.

Lisans satın alan ,daha doğrusu,ürün anahtarını etkinleştirmiş 1. gerçek kişiyi ilgilendiren konudur.  Microsoft (TR) Teknik Destek Uzmanlarından yardım isteyiniz.
Korsan kullanıma dayalı bilgi paylaşımları ve istekli konular forum kurallarıyla bağdaşmamaktadır.

Konu Kapatılmıştır.