Bana Live Mailin Karşıdan Yüklenmiyeni Lazım Her Zaman Karşıdan Yüklemekten Sıkıldım Kotalıyım Bunun İstedigim Zaman Kurup İstemedim Zaman Gönül Rahatlıgıyla Kaldırabilecegim Setupı Yokmu Arkadaşlar
Live Mail
https://www.chip.com.tr/forum/win ... 89.726_t123505.html
Linki inceleyin.
katılımsız yapabilirsiniz , winrar ile..
istediğiniz programı bir kereliğine kurun.program nereye hangi dosyaları atıyorsa , masaüstüne kopyalayın..
sonrada winrar ile sfx oluşturun..gelişmiş sfx seçeneklerinden ayarlamalarınızı yapın ve artık karşıdan yüklemenize gerek kalmaz..
onla farklı hocam ben mail istiyorum benim konumla alakası yok o verdğin linkin
katılımsız yapabilirsiniz , winrar ile..Denedim Onu Ya Beceremedim Yada Olmuyor :S
istediğiniz programı bir kereliğine kurun.program nereye hangi dosyaları atıyorsa , masaüstüne kopyalayın..
sonrada winrar ile sfx oluşturun..gelişmiş sfx seçeneklerinden ayarlamalarınızı yapın ve artık karşıdan yüklemenize gerek kalmaz..Son Düzenleme: eseslee ~ 09 Mayıs 2010 16:00
onla farklı hocam ben mail istiyorum benim konumla alakası yok o verdğinVerdiğim linkte bulunan Setup dosyasını çalıştırdığınızda "Yüklemek istediğiniz programları seçin" diye bir bölüm geliyor. Oradan Live Mail'i seçip, internet bağlantınız olmaksızın kurabilirsiniz. Kastettiğim buydu. Ama sadece Live Mail'in kurulum dosyasını istiyorsanız, o konuda bir fikrim yok. OSMAN BAĞÇEVAN'ın önerisini deneyebilirsiniz.
beceremediğin yada neden olmadığı hakkında bilgi verirsen yardım etmeye çalışırım..
Yoksa yardım edemem , senin nerede hata yaptığını bilmeden.
bu arada winrar ile sfx yapmayı bilmiyorsan yada yapamıyorsan , yapman gerekmez illa ki..
Live mail i kopyala masaüstüne..Denetim masasından kaldır..Sonrada masaüstün de ki live mail i program files e atıp , exe dosyasına çift tıkla..
live maili formattan önce D ye Almıştım hocam format attım şimdi mail klasöründen exe yi tuşladıgımda
ÇIKIYOR
live maili formattan önce D ye Almıştım hocam format attım şimdi mail klasöründen exe yi tuşladıgımdahocam o hata bu yüzden çıkıyor :
Çtek tek kutucuk içersinde yazan programları indirin , ve D ye attığınız live mail in yanında bunları kurmak gerekiyor..
Bana göre en kolay yol :
d de ki live mail'i program files\Windows Live
içerisine atıp , sonrada bu windows live kurulumunu açıp sadece live mail i yüklemeniz.