arkadaslar gecen gun live messenger 8.5 indirdim ve dil dosyasını deyiştirerek türkçe yaptım ve çoklu oturum yaması attım fakat messenger da oturum açtıgım zaman masa ustunde 3 tane
not defterı yanı txt formatın da dosya çıkıyor nasıl çözerım unutmadan kurulum dosyam guvenılır kaynaktan alınma
yanı bır sorun oldugunu düsünmüyorum şimdiden herkeze teşekkürler
live messenger 8.5 sorunları
ileti geçmişini saklıyormusun? eğer saklanacak yer olarak masaüstü nü göstermişsen bu formatta kayıt edilir.açıp baktınmı .txt de ne yazıyor?
evet baktım tam hatırlayamıyorum ama gırıs cıkıs saatlerım yazıyordu peki senın dedıgını yaptıysam nasıl duzelte bılırım ha bıde ıletı gecmısını nasıl sıle bılırım
tamam o zaman bunu sen ayarlamışsın,düzeltmek için:
araçlar/seçenekler/iletiler/görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla nın yanından tik i kaldırırsan artık hiçbir şekilde bir dosya yada klasörde saklamaz ama saklamak istersen yine ben yazayım.yine bu tik in altında "değiştir " yazar.buradan kayıt edileceği yeri de belirtebilirsin.
BOOMFUNKMCS o tık zaten bos benım su anda 8.1 yuklu ve oturum acarken o sorun yok sımdı tekrar 8.5 kurup bır daha denıyecegı sana tesekkur ederım ıkı gunden berı hızır gıbı yetısıyorsun sagol
eğer msn plus eklentiside varsa buda kayıt yapar.buradanda kayıt etmesini engellemelisin.
hayır bende msn plus yok şimdi tekrar 8.5 kuruyorum benım ıcın kader anı bakalım ne olacak
yeniden kurulduğunda sıfır ayarlara döner.öncelikle dediğim ayarları uygula ve sonra biriyle sohbet yapıp iletini kaydedip kaydetmediğine bak.
"çoklu oturum yaması attım" demiştin.bu yamayı kurmadan dene belki bu yamada sebep oluyordur.
sagol dostum çok teşekkürler dediklerinin hepsini yaptım ama yine aynı ne yapalım 8.1 e devam teşekkürlerr
xxx3BOOMFUNKMCS o tık zaten bos benım su anda 8.1 yuklu ve oturum acarken o sorun yok sımdı tekrar 8.5 kurup bır daha denıyecegı sana tesekkur ederım ıkı gunden berı hızır gıbı yetısıyorsun8.5 in nereden edinilebileceğini bilmiyorum. msn.com da yok...
http://www.gezginler.net/modules ... -messenger&lid=1795
buradaki linkten indirebilirsiniz.
kolay gelsin.