Bundan evvel normal bir şekilde kullanabildiğim MSN paylaşım klasörlerimi iki gündür kullanamıyorum. Açmaya çalıştığımda "Paylaşım klasörleriniz henüz kullanılamıyor. Lütfen bir dakika içinde tekrar deneyiniz." diyor. Haliyle paylaşıma daha önceden konulmuş dosyalar gitmiyor ve gelmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir bilen var mı?
Live Messenger Paylaşım Klasörü Sorunu
Yok mu yardım edebilecek birisi koskoca Chip Online'da?
Hatanın resmini de ekliyim bari:
Sorunla ilgili yeni bir şey keşfettim. Bilgisayar Yöneticisi hesabıyla oturum açtığımda hiçbir MSN hesabıyla paylaşım klasörlerini kullanamıyorum. Ama Sınırlı kullanıcı hesabıyla oturum açtığımda aynı MSN hesaplarından paylaşım klasörlerine ulaşabiliyorum.
Kimseden ses yok mu ya? Cidden yardım lazım. :S
Sorunu hallettim. Yardım içerikli mesaj bombardımanını durdurabilirsiniz :D
bu paylaşım klasor olayını tamamen iptal etmenin yolu nedir
arkadaşm aynı sorun bendede war hata sorunu çözdum demişsn bı banada anlat allah rızası için çözemedım bır ayrdur kullanamıyorum paylaşm klasorunu bir hata nedenıyle eylem gerçekleştirilemedi diyor
tamamen iptal etmenin yolu derken messenger ayarlarından bunu kapatabilirsin ve sen açana kadar da bir sorun oluşmaz
deluxearkadaşm aynı sorun bendede war hata sorunu çözdum demişsn bı banada anlat allah rızası için çözemedım bır ayrdur kullanamıyorum paylaşm klasorunu bir hata nedenıyle eylem gerçekleştirilemediİlk önce Windows Live Messenger'ı sistemden kaldırın. Daha sonra C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger klasörünün içeriğini temizleyin. Windows Live Messenger'ı tekrar yükleyin, sorun düzelecektir.