Liverpool-BJK maci sonrasi telefon sakasi
ama 8 golde fazla yani. en son baktıgımda 3-0dı sora zaten bıraktım izlemeyi, ertesi gun okulda 8 dedikleri anda inanmadım ama gercegi orenince nerde BJK'lı orda biz baya bi makara gecti
saka bi yana helal olsun yinede satmamış takımını
keske bikac konu daha bulup uzatsaydınız. ama olsun, saol paylasım icin
1-0 tamam 2-0 tamam 3-0 tamam 4-0 hadi o da tamamda 5 ten sonrası
5 ten sonrası bide 8 yani bjk li olmama rağmen bende takımımı satmadım ama çok büyük hayal kırıklığı bide kendi sahasında yendi diye bjk sevinmiştik:S
arkadasin halen haberi yok, iki cep telefonu da kapali. FB maci yuzunden olabilir. kurban bayraminda yuzyuze gorusme imkanim olacak. ona dinletecegim.
futbolcular bizi rezil etti gerçekten . 4- 0 'dan sonra 11 futbolcu yanyana kaleye dizilip öyle bekleseler kale kapanır başka gol olmazdı bari.
bjk 2 liverpol maçındada tarihi olaylara imza attı 1)Futbol tarihinin En yüksek desibeli(İstanbul'da) 2)uefa tarihinin en farklı skoru(malum yerde)çok üzüldüm hem ülkem adına hem milletim adına milletçe alnımıza sürülen bir kara leke bu:Bakalım kim temizleyecek sorumlular hesab verecekmi?
8-0 atılırmııııı ohaaaaaa liverpool :D
neyse CSKA ya 9 tane atarsak leke temizlenir. sonra bize fenerKOSLA derler
aslında bu maç 10-0 bitecekti :D 2'si direkten döndü :D
beşiktaş yenilme listesinde 1 numara oldu herhalde :D
çarşı 8'e razı, 9'a karşı.
beter1072aslında bu maç 10-0 bitecekti :D 2'si direkten döndü :Dmac 88. dakikada bitmemismiydi?beşiktaş yenilme listesinde 1 numara oldu herhalde :
matrax551çarşı 8'e razı, 9'a karşı.rezil olduktan sonra çarşı 70-0 bile razı :D :D :D
egemengigao 2 dk da 2 gol daha yerdi çarşı..ama hakeme dua etsinler erken bitirmiş..beter1072aslında bu maç 10-0 bitecekti :D 2'si direkten döndü :Dmac 88. dakikada bitmemismiydi?beşiktaş yenilme listesinde 1 numara oldu herhalde :
artık bu saatten sora, çarşı duvara karşı...
elazigliartık bu saatten sora, çarşı duvara karşı...agir hakaret
egemengigayanlıs anlasılmıs galiba, kusura bakmayın. ama ben onu hakaret olarak deil espri olarak yazmıstım.elazigliartık bu saatten sora, çarşı duvara karşı...agir hakaret
boris1beşiktaş oldu sekiztaş.
elazigliartık bu saatten sora, çarşı duvara karşı...:D :D :D warya nası gülüyorum bi bilseniz :D :D
2 gunde 800 tiklanma aldi, az. demek CHIP forum msn de iyi yayamamis.
islenme sayisi 1200 olmus. izlesene.com a da yuklemistik orada yazana pek inanmadim 2 yorum | 3675 izlenme yaziyor ve hicbir yere izlesene.com daki linki vermedim. Yoksa Türkiye youtube a yavas girdigimiz icin izlesene.com gibi sayfalari mi tercih ediyor?