LLF kapsamlı yardım

sblla
04-12-2011, 14:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Degerli arkadaşlar , oncelıkle forumu ınceledım ama sıteye tam alısamadıgım ıcın umarım dogru yere konu acmısımdır. Mumkun oldugunca cabuk yanıtlamanızı rıca edecegım .

LLF atmak ıstedıgım esıme ve bana ait 2 laptopumuz var bırı toshiba dıgerı casper dogrusu ben pcden ve ozellıklerınden cok fazla anlamıyorum yanı bıldıgınız su cansıkıcı bır suru sorusu olan forum uyelerındenım :( ama yardımınıza gercekden ıhtıyacım var sabırlı ve konu hakkında bılgılı arkadaslardan yardımcı olmalarını rıca edecegım . Konu hakkında yardım alabılecegımı umdugum bır cok sıteye foruma uye oldum lakın hıc bır yardım alamadım .

Oncelıkle LLF olayını ve ıslevını kavradım sanırım acıklamalarınızı bır kac kez dıkkatle okudum bunu asama asama mumkunse resımlerle anlatmanız mumkun olabılırmı pcleden bırını LLF yaparken dıger pcden bakarak yardım almak ıstıyorum . 

Bundan once disk wipe v1.5 adlı programı ındırdım ama tam olarak nasıl kullanıldıgını anlayamadım kendı sıtesındekı ıngılızce yazıyı tercume edıp okudum anladıgım kadarıyla yaptım, gutman yontemıyle temızledıgımı sandıgım E bolumunu recouva adlı programın gutman yontemıyle sılınenlerı getır secenegıyle tarattıgımda, bır cok verının oldugu gıbı kaldıgını gordum programı tam anlamadıgım ıcın mı gereken sonucu alamadım yoksa programı ıse yaramadı bılemıyorum . Toshıba markalı pcme evıdence elımınator yuklemeye calısdım her 2 ısletım sıstemım vın7, casperda sorunsuz calısırken toshıbada adını tam bılemedıgım ouleac mı ne bır dosyanın calısmadıgı hatası alıyorum kullanamıyorum . 

Pclerı elden cıkartmayı ıstiyorum ama bankacılık ıslemlerı ozel sıfreler ozel resımler vb gıbı bılgılerın ısı bılen bırı tarafından ele gecırılmesınden endıselıyım bu yuzden LLF ogrenmeye ıhtıyacım var rısklı bır yontem oldugunu bılıyorum ama baska secenegım yok acemı oldugum ıcınde hard dıskı kaybetmekden korkuyorum bırde LLF ardından bıos guncellemek gerekecek yazıldıgını gordum o nedır nasıl guncellenır ?lutfen bılgı ve yardımızını esırgemeyınız .Şimdiden cok tesekkurler . 

Son Düzenleme: sblla ~ 04 Aralık 2011 14:17
sblla
04-12-2011, 14:09   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

Bır de disk wipe v1.5 programını kullandım E ve D surucılerını sıldı ama C surucusunde  surucu kullanılıyor dıyerek ıslem yapmıyor ıyıce kafam karısdı dogrusu ne yapacagımı bılemez durumdayım acıl yardımcı olursanız mınnetdar kalırız.

Son Düzenleme: sblla ~ 04 Aralık 2011 14:15