Lock On Modern Air Combat' taki rezillik. Türk düş

spider58
30-07-2007, 14:13   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj

Herkes her zaman her yerde Türkleri bir hedef, bir düşman olarak göstermeye meraklı. Bu oyunu yapanları kınıyorum ve hemen sistemimden siliyorum. Bu oyunu oynayan çocuklar işte böyle asimile ediliyor böyle bize düşman ediliyor.Kızgın

CHIP yöneticilerinden bu konuyu dergilerinde yayınlamalarını rica ediyorum. Tepkimizi ortaya koymalıyız.

Son Düzenleme: spider58 ~ 30 Temmuz 2007 14:28
ufuks
30-07-2007, 14:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Oyun güzele benziyor.Turkleri hedef göstermeye gelince Turklerde oyun yapsın onlarda Amerikayı hedef göstersin.Var mı bundan ötesi.Yıllardır Call of Dutyde Almanları, Medal of Honnor da Japonları vurdun durdun onların hakkını neden savunmadın.De mi yani?Adamlarda bu kfa bu teknoloji varken saygı duyacaksın.Kusura bakma acı ama gerçek!

Son Düzenleme: ufuks ~ 30 Temmuz 2007 15:17
CU_GS7
30-07-2007, 15:15   |  #3  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Valla Ufuk lafı koymuş..
Nesi rezillik?? Savaş bu,adamın nereli olduğuna bakmadan pataküte dalıyosun işte..Kahkaha

bir dost
30-07-2007, 16:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj

turkish jet yerine greek (yunan) jet yazsa vurmak değil ..... bile satarız ama türk olunca  zıplarız.biz böyle bi milletiz . yani sonuçta heriki tarafada hak veriyorum.olmasa iyiydi ama artık bir patchle orayı american f4'e çevirecez yapacak başka bişey yok.Beğendim

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 30 Temmuz 2007 19:50
efsanefenerli1907
30-07-2007, 19:43   |  #5  
Yıllanmış Üye
518 mesaj
ufuks
Oyun güzele benziyor.Turkleri hedef göstermeye gelince Turklerde oyun yapsın onlarda Amerikayı hedef göstersin.Var mı bundan ötesi.Yıllardır Call of Dutyde Almanları, Medal of Honnor da Japonları vurdun durdun onların hakkını neden savunmadın.De mi yani?Adamlarda bu kfa bu teknoloji varken saygı duyacaksın.Kusura bakma acı ama gerçek!
ufuks çok güzel demiş aynen katılıorum...Böyle tek taraflı tepkiler yanlış...

mehmetgumusbas
29-08-2007, 02:00   |  #6  
Üye
96 mesaj
spider58
Herkes her zaman her yerde Türkleri bir hedef, bir düşman olarak göstermeye meraklı. Bu oyunu yapanları kınıyorum ve hemen sistemimden siliyorum. Bu oyunu oynayan çocuklar işte böyle asimile ediliyor böyle bize düşman ediliyor.Kızgın

CHIP yöneticilerinden bu konuyu dergilerinde yayınlamalarını rica ediyorum. Tepkimizi ortaya koymalıyız.

bu gayet normal, rezillik göremiyorum ben.neden böyle birşey için konu açma gereği duydun???

"CHIP yöneticilerinden bu konuyu dergilerinde yayınlamalarını rica ediyorum. Tepkimizi ortaya koymalıyız"

Bu bölüm çok komik olmuş KahkahaKahkahaKahkaha
Bence başbakan duruma el koysun.Meclise bildirelim
Çok önemli bir konu bu.Bu durumu protesto edelimKahkaha

gereksiz bir konuBeğenmedim

değil

komik bir konu Kahkaha

Son Düzenleme: mehmetgumusbas ~ 29 Ağustos 2007 03:39
BiqBoss
29-08-2007, 12:09   |  #7  
Yıllanmış Üye
188 mesaj
ufuks
bence koyamamış hatta daa berbat yapmış.O savaş oyunların çoğu olan şeyleri gösteriyor.2. Dünya Savaşını.Burda hişç bir savaş yok önünüzdeki tahminlere dayalıda oyun yapamazsınız bu kadar basit.Japonları öldürürken falan filan :D komiksin.Olan bir olayı oynuyorsun ona bakarsan yabancıların yaptığı çoğu oyunda alman öldürüyorsun.ama almanlarda yaptığı zaman amerikalıları öldürüyor bu böle gider.Yapmaya hakları yok.

BiqBoss
29-08-2007, 12:12   |  #8  
Yıllanmış Üye
188 mesaj

Zaten bu SAdece oyunlar bağlı olan bir şey yok.Türkleri ezmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.:@ Ama konun CHIPte yayınlansın demen gereksiz olmuş

Son Düzenleme: BiqBoss ~ 29 Ağustos 2007 12:15
mehmetgumusbas
29-08-2007, 13:20   |  #9  
Üye
96 mesaj
BiqBoss
bence koyamamış hatta daa berbat yapmış.O savaş oyunların çoğu olan şeyleri gösteriyor.2. Dünya Savaşını.Burda hişç bir savaş yok önünüzdeki tahminlere dayalıda oyun yapamazsınız bu kadar basit.Japonları öldürürken falan filan :D komiksin.Olan bir olayı oynuyorsun ona bakarsan yabancıların yaptığı çoğu oyunda alman öldürüyorsun.ama almanlarda yaptığı zaman amerikalıları öldürüyor bu böle gider.Yapmaya hakları yok.
...

Son Düzenleme: mehmetgumusbas ~ 29 Ağustos 2007 13:21
uGuR.uK
29-08-2007, 15:40   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

bugune kadar bütün amerikan oyunlarında bütün abd düsmanları yokettin(cogundada hile kullanmısındır:)simdi nie dusman oluon adamlara, müttefiki sattı hemen :D

nası bi konudur bu ya:S
hem chip yoneticileri napcak, oyun sirketinimi kapatsınlar, abd'ye girmemizin oyununumu yapsınlar???