Logitech Driving Force Gt Sağa çekiyor

werty21
13-06-2012, 14:59   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Selamlar, uzun süredir kullandığım Logitech Driving Force Gt, FSX ve Agrar Simulator 2012 gibi oyunlarda sorun çıkartıyor. Sürekli sağa dönüyor araçlar, neden olabilir? Bu arada NFS ve 18 WoS gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyoruz. Yani donanımsal bir sorun yok. Birkaç ay önce FSX'de denediğimde uçaklar sürekli sola daire çiziyordu pistte, oyundandır deyip sallamıştım ama Agrar 12'de de aynı sorunla karşılaştım. Dahası oyunun options-controls kısmında (sağdaki) gaz pedalı <Rot> Backward; (soldaki) fren pedalı <Rot> Left olarak gözüküyor. Direksiyonda sorun yok, <Pos> Left ve <Pos> Right olarak güzelce atanıyorlar. Rot Pos ayrımı nedir? X-Y desem neden 2 tane Left olsun? Ayrıca left deyip neden sağa dönüyor?

Aletin Driver'ı güncel, Profilinden ayarlamayı denedim, yine olmadı. Kontröl panelinde + tam ortada gözüküyor. Oyunların uyumsuz olduğunu sanmıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: YGS'den önceki son yaz tatilde hüsranlardayım...

werty21
13-06-2012, 20:34   |  #2  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Sorun çözüldü. Ayaları defult yaptıkdan sonra sadece pedalları ayarlayın, sağ-sol dönüş kendiliğinden oluyor, teşekkürler