Logitech F710 USB Stick Bağlantı Sorunu

bilal_egemen
30-10-2014, 22:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar, 

Yaklaşık 1 ay önce bilgisayarım çalındı ve 2 adet Logitech F710 Gamepad'imin USB Stick'leride bilgisayarımla birlikte gitti. Logitech'e mail attım ve sağ olsunlar 2 adet USB Stick gönderdiler. Bu arada USB Stick göndermeden önce kollarımın seri numaralarını vb bilgilerini istemişlerdi. Gelen USB Stick'lerin ikisinin zarfı da, seri numaraları da, barkodları da, üzerindeki numaraları da birebir aynıydı. USB Stick'leri bilgisayarıma taktım ve bir türlü bağlantı gerçekleştiremedim. 

Sorunu çözmek adına şimdiye kadar denediğim ve işe yaramayan çözümler; 

1-) 2 USB Stick olduğu için kombinasyonlar halinde USB 2.0 ve USB 3.0 slotlarına takarak çalıştırmak ve aşağıdaki adımları uygulamak. 
2-) Yazılım yüklemek, 
3-) http://forums.logitech....ion-solved/td-p/1058099 adresindeki adımları uygulamak, 
4-) USB Stick'leri farklı Windows ve Mac OS yazılımları ile denemek, 
5-) Bilumum sürücü, yazılım vb. güncelleştirme işlemleri. 

Sorunum tam olarak USB Stick'i bilgisayarıma takıyorum, yazılım yükleniyor ve Rumble Gamepad 2 olarak gözüküyor. Yukarıdaki 3. çözüm adımını denediğimde aygıt yöneticisinde bazen kafasına göre Microsoft Xbox Game Controller olarak gözüküyor. Bazende Logitech F710 gözüküyor ama sarı ünlem işareti oluyor ve kolu açtığımda ışığı yanıp sönüyor. 

Artık hırsız olayından çok bu sorunu çözememem canımı sıkıyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.