Logitech G500 Faresinin Tuşları Karıştı

SnowTger
30-12-2011, 17:12   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
59 mesaj

Arkadaşlar 5 ay önce aldığım bir Logitech G500 oyuncu farem mevcut.5 aydır paşalar gibi kullanıyordum ama dün bir sorun baş gösterdi.
Farenin tuşlarının işlevleri birbirine girdi.Yani örnek vermem gerekirse sol tuşa bastığımda DPİ değeri azalıyor yada çoğalıyor,Opera açmaya ayarladığım tuşa basında sol tuşa basmış gibi oluyor ve bunun gibi şeyler.
Daha 17 aylık garantisi var ama bu prosedürün nasıl olduğunu bilmiyorum.Yani aldığım firmaya gönderirken sadece fareyimi göndermem lazım yoksa fare ile gelen herşeyimi göndericem ?
Ayrıca aynı sorun 2-3 ay önce de olmuştu.Ama kız kardeşim fareyi yanlışlıkla yere düşürünce geri düzelmişti fare.Onun için acaba birkaç kere yere düşürsem düzelir mi diye düşünmüyor değilim :)
Şaka bir yana idarelik başka bir fare taktım bilgisayara ama eskisinin yerini tutmuyor.
Sizden ricam garantiye ürün yollama prosedürünü biri bana adım adım anlatabilir mi ?

e11m2r3e4
31-12-2011, 12:30   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj

Kardeşim böyle sakat işlere girme yani internetten güvenilir siteye yazıyorsun yani chipe ama sana acaba güvenilir adam mı anlatcak? götür bi bilgisayarcıya de ki böyle böyle kardeşim nasıl yapabilirim de yardımcı olur 1 i olmazsa 1 i olur insanlık ölmedi müslüman türk toplumuyuz farkındaysan :) boru değil yani hadi k.g bir şey olursa çok merak ettiğin ö.m den bul beni