arkadaşlar bugün z 5500 aldım ama subwoofer dan uğultu gelio az 1 şey de değil yani bariz duyuluyor ses açıp kapattığımız kontrol panelden woofer a geniş uçlu 1 kablo gidiyor ya onu çıkarınca uğultu keslio bütün kabloları bağlayıncada uğultu kesilmiyor. acaba ürün mü bozuk. kabloyu çıkarıp takıyorum yine değişmiyor kabloda kırıklık flanda yok 1de dizüstü bilgisayarıma da bağlayamadım 2 kulaklık 1 de mikrofon girişi var bilgisayarımın hangisini nereye bağlayacam bilmiyorum hp dv5 1017 nr 1 de basın arkasında fuse rating diye 1 sey var ne işe yarıyor onla ilgisi olabilir mi acaba
logitech z 5500 yeni aldım yardım lütfen..
subwoofer'ın yakınlarında herhangi bir mikrofon varsa(webcam'lerde bulunanlarda o an açıksa bunuda sayabilrsin) böyle bir uğultu yapar. dizüstüne gelince, ordaki yeşil renkli girişe takman lazım hoparlörü ama seninki 5+1, tek çıkış değil 3 ayrı renkte kablo olmalı pc'ye baglantıda, tek çıkışa ayarlanabiliyorsa kullanabilirsin dizüstünde de.
teşekkürederim ama yanında da öle 1 sey yok hatta belki göremiyorumdur diye üşenmedim yan odaya götürdüm yine bass tan uğultu gelio sadece woofer a gelen o geniş kabloyu takıyorum uyduları da hep söktüm yine uğultu var off daha bugün aldım.. acaba tüm kabloları bağlamadığım için mi oluyor sizde sadece kontrol panelini bas a bağladığınızda uydular takılı değilken uğultu geliyo mu
laptoptan çıkışı doğru yere bağladığndan emin ol ve eğer sub ın sesi yada bass ı son da ise bu uğultuya neden olabilir yada ses girişini bağlamadığın zaman elinle dokanırsan elindeki elektrkten uğultu yapabilir
bütün sesleri ( sub, center vs.) açıp kapatıyorum yine uğultu var sanırım kontrol panelde 1 se var çünkü ondan gelen kabloyu takınca uğultu baslıo hiç susmuo hep aynı tonda
mümkünse başka bir bilgisayara takıp dene ses sistemini, en azından sorunun neyden kaynaklandığını kesin olarak anlarsın ve ona göre bir cevap veririz...
@ ugur.uk başka bilgisayar yok ama zaten bilgisayara bağlamasamda uğultu var bilgisayara bağlayınca da müzikle beraber uğultu gelio daha da bugün aldım moralim bozuldu bildiğiniz 1 servis var mı logitech in telefonla sorarım olmazsa ankarada oturuyorum
o zaman şöyle söyliyim, alette bir sorun olmadığını varsayarsak etrafta manyetik alan yayan birşey var. bu başka güçlü bir hoparlör-subwoofer, mikrofon, kulaklık, telsiz-cep telefonu(cok cok düşük ihtimal bu tabi ama) veya güçlü bir mıknatısta olabilir yakınlarda, durduk yere uğultu çıkmarmazlar, ya etrafta bir etki var yada bozuk. iyi düşün bak işte yakınlara en fazla 1mt yakınlarına daha dogrusu, herşey saglamsa aldıgın yerle iletişime geç.
@ uğur.uk ilgine çok teşekkürederim ürünü media markt ten 499 a aldım bugün konuştum 14 gün içinde götürürsem iade alabileceklerini söylediler zaten 3 yıl garantiside vardı olmazsa ürünü iade edecem hem evdekilerde tepkili bozuk şeye bu kadar para verdin die :D
@ uğur.uk ilgine çok teşekkürederim ürünü media markt ten 499 a aldım bugün konuştum 14 gün içinde götürürsem iade alabileceklerini söylediler zaten 3 yıl garantiside vardı olmazsa ürünü iade edecem hem evdekilerde tepkili bozuk şeye bu kadar para verdin die :o zaman hiç uğraşma git iade et direk, arkadaşında dediği gibi al 2+1 sana yeterde artar bile. seste yine kaliteli ve yüksek olur, çoklu kolonun tek artısı etrafa yayarak yerleştirip sinema keyfi yapılması ki yanlız yaşamadığın veya uygun ortamı olmayan bir evde paranla rezil olmanı sağlar o kadar :)