OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
arkadaşlar logitect x-230 a ses kartı arıyorum tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar logitect x-230 a ses kartı arıyorum tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
aberarkadaşlar logitect x-230 a ses kartı arıyorum tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorumhala daha bekliyorum arkadaşlar
anakartın çok eski değilse ses kartı almana gerek yok çünkü yeni model bir anakarttaki on board ses chipseti, logitech x 230 denilen standart bilgisayar hoparlorlerine fazlasıyla yeterli
2+1 standart bilgisayar hoperlörü mü ustam ? Yoksa 1+1 mi ?
zipkin19712+1 standart bilgisayar hoperlörü mü ustam ? Yoksa 1+1 mi ?2+1 dostum
Benim bildiğim std.hop.1+1 dir.2+1 in subwooferi ne oluyor ?
zipkin1971Benim bildiğim std.hop.1+1 dir.2+1 in subwooferi ne oluyor ?1+1 olmazki dostum 1+1 den kastın ne 2+1 demek 1 hoparlör bi subbus demektir
Örneğin işyerlerinde pc lerde kullandığımız iki küçük hoperlör...1+1 onlar değilmi ?
zipkin1971Örneğin işyerlerinde pc lerde kullandığımız iki küçük hoperlör...1+1 onlar değilmi ?onlar normal hoparlör(speaker) oluyorve 1+1 olarak adlandırılmaz, soyleki; o "2+1, 5+1 vs." +'dan onceki hoparlör sayısı, sonundaki 1'de subwoofer(yani bas'ları vuran kutu varya, o iste)demek.
umarım yeterince acıktır
cevap çok açık elazığlı ama ben hala soruma cevap alamadım yaa:)
abercevap çok açık elazığlı ama ben hala soruma cevap alamadım yaa:)2+1 icin ses kartı aslında gereksiz olur, zaten bayada bi acıklama yapılmıs o konuda. ama bu zevk meselesi, o yuzden sana ucuz yollu ama fiyatına gore gayet iyi bi kart onerim(benimde kullandıgım), Creative SoundBlaster Audigy Value:Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 26 Ekim 2007 21:42
elazigliTeşekkür ederim cevabınıza...zipkin1971Örneğin işyerlerinde pc lerde kullandığımız iki küçük hoperlör...1+1 onlar değilmi ?onlar normal hoparlör(speaker) oluyorve 1+1 olarak adlandırılmaz, soyleki; o "2+1, 5+1 vs." +'dan onceki hoparlör sayısı, sonundaki 1'de subwoofer(yani bas'ları vuran kutu varya, o iste)demek.
umarım yeterince acıktır
zipkin1971elaziglirica ederizTeşekkür ederim cevabınıza...zipkin1971Örneğin işyerlerinde pc lerde kullandığımız iki küçük hoperlör...1+1 onlar değilmi ?onlar normal hoparlör(speaker) oluyorve 1+1 olarak adlandırılmaz, soyleki; o "2+1, 5+1 vs." +'dan onceki hoparlör sayısı, sonundaki 1'de subwoofer(yani bas'ları vuran kutu varya, o iste)demek.
umarım yeterince acıktır