ya ben oyunda sam ile aldığım görevleri geçemiyorum bi kısa yolu yok mu hem denilenleri yani tarifleri aynen uyguluyorum ama yine de hileler işlemiyor sorun ne olabilir?
Lord of the Rings Return of the King
Lord of the Rings Return of the King bu mu bilmiyorum ama ben yüzüklerin efendisinin hepsini oynadım bu herhalde tek adamı yöneltilen oyun olması lazım .Yani The Battle for Middle-earth de ordunun hepsini yönetiyorsun bunda tek bir adamla geçiyorsun bölümleri .Şimdi konuya gelelim bende burada sam ile geçememiştim o bölümü ama bayağı ilerledim en son nerede kaldığını resim ile anlatırsan bitirmene değil ama dahada ilerlemene yardımcı olabilirim.
Ölülerin olduğu yerde bir kapı vardı az ilerleyince o kapı kalkıyorya oradan ileriye gidemiyorum zaten hilelerimde işlemiyor ölümsüzlük falan varya onlar
üzgünüm ama bilemeyeceğim hatırlamadım oraları belkide gelemedim oralara ,şifrelerin işlememsi .toğafıma gitti belkide zaman filan vardır
kardeş o şifrelerin işlemesi için ilk bölümden başlaman lazım.yani ilk bölümde yazcan şifreleri ama hemen o bölümde işlemiyo ikinci bölümde işliyo.
he bide tüm bölümlerde semmi çıkıyo?
evet şifreleri ilk baştan yazman lazım ama ben internet kafeden yazdığım zaman ilk bölümden başlıyor şifreler yani ikide işliyor demiş hakan45 bence öyle değil.
ya bilmiyorum gerçi ben hilesiz oyun kapattım yani aslında bakarsan benimde işlemedi.bana öle sölemişlerdi ordan aklımda kaldı
eger hep sam le oynanıyorsa oyununuz demo versiyondur.bide sifrelerin işlemesi için oyunu bir kez bitirmeniz lazım ve bunu sam le yapmak cok zordur söyleyeyim
demo degil.cd den yüklüyorum stup dan yani dmo degil.
tam çözümleri google den ara geçemediğin yer olursa.. olmazsa geçemediğinden çok sıkıldıysan oyun hilesi filan kullan mesela one hit kill gibi şifreler var ama indirmen lazım küçük bi program( bi vuruşta ne olursa olsun öldürüyo) trolleri bile..
ya iyide bırak şimdi bi vuruşta öldürmesini,her bölümde sam çıkıyo onu önlüyücek bi yama var diyolar senbuldunmu.
arkadaslar ilk cıkan lotr cd leri demoydu.aynı seyle bende karsılastım cd yi degistirdim artık tüm karakterlerle oynayabiliyorum.hilelere gelince sölediğim gibi ,hilelerin kullanılabilmesi için oyunu birkez bitirmeniz gerekiyoor.Hakan 45 sen bi cd yi değistir sorunun hallolur:)
degiş tirmeye gittim.ama adam internetten yama bulcan dedi.ee yani ben degiştiremem dedi.off ya hep böle oluyo.