LOST'un 5 ve 6 Sezonda ki Yeni Oyuncuları

Kapalı Hesap (76993)
22-11-2008, 15:54   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj

Alıntı olduğu için bende kesin bir şey bilmiyorum ama yeni sezon yaklaşıyor ve doğruluk payı yüksek olabilir Beğendim

LOST 5.sezonda yeni oyuncularla karşımızda olacak.
Ilana karakteri için Zuleikha Robinson adlı bir oyuncu ile anlaşılmış ve spoilerlara göre lost 6. sezonda da yer alacak bir karakter olacakmış. Gelelim karakterlerin detaylarına..
Diğer oyuncular ;

ILANNA: 20’li yaşlarının sonunda 30’lu yaşlarının başında olan Avrupalı bir kadın. Büyük bir zekaya sahip, fakat bir o kadar da tehlikeli. Cazibeli

NIGEL: İngiliz, 13-19lu yaşlarının sonlarında, yaşına göre zeki ve olgun.

SOPHIE: İngiliz, aristokrat, tamamen masum ve kurallara bağlı, ancak (bu karakterinin) altında zorlu

DAN: 40’lı yaşlarında. yüksek ücretli ve dostça davranan bir avukat ancak görüntüsünün altında tehlike gizli bir karakter.

BRIGITTE: 20’li yaşlarının başında, Fransız. Sevimli. Tunus’ta bir restoranda garson olarak çalışıyor ve gizemli bir yabancıya rastlıyor.

SOLANGA: Erkek, 50’li yaşlarında, Filipinli. Kırsal bir toplulukta çalışan köy doktoru. Kötü alışkanlıkları var fakat gerçek tıbbi yetenekleri var. Nispeten güzel İngilizce konuşuyor, aksanı var.

JANITOR: Erkek, kırklı yaşlarının sonunda ya da 50 yaşında. Herşeye burnunu sokan, dikkafalı. Herkesin işini biliyor, hayatını kurtarmak için bir sırrı saklayamıyor.

THERESA: Kadın, 30’lu yaşlarında, İngiliz, sarışın. Akıl hastalığı nedeniyle ıstırap çekiyor

ABIGAIL: Kadın, 30’lu yaşlarında, İngiliz, çalışan tabakadan. Acıya dayanıklı fakat derinden yaralı. Alaycı bir tavrı olmasına rağmen kalben vefalı biri (Theresa’nın hemşiresi)

CEASEAR: Tehlikeli, son derece zeki olan 35-45 yaşlarında bir erkek. Amacı belirsiz olmasına rağmen kesin olan bir şey var: İnsanları öldürmekte olduğu kadar büyülemekte de çok yetenekli. Karanlık bir geçmişi var.

MARTHA: 35-40 yaşlarında Asyalı çekici bir kadın. Akıllı ve kabiliyetli bir bilim adamı, güçlü bir karakteri var. Bebeğini büyütmek için işe ara vermiş ama yeniden çalışmayı planlıyor. Yaptığı işe tamamiyle inanıyor ama bazen emir verenlerin kararlarını sorguluyor.

JILL: 20 ya da 30’lu yaşlarının sonlarında. Kasap (Butcher diye geçiyor. Benim bildiğim butcher kasap demek ama cani anlamında da kullanılabiliyor) soğukkanlı bir kız. Erkek Fatma, biraz araştırmacı. Hayattaki toplumsal konumuna göre çok yetenekli

FOREMAN: 40-50 yaşlarında. İnşaatta çalışıyor. Bulunduğu yere gelebilmek ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çok çalışmış. Ekibini çok iyi koruyor. İdarenin tepeden bakmasından ve kibirli olmasından nefret ediyor

DARLENE: 20’li yaşlarının başında. Tezgahtar ve işinden nefret ediyor ve değişiklik için bir patlama bekliyor. Alternatif bir stili var. Kendi grubunda gitar çalıyor fakat faturalarını ödeyebilmek için günlük bir işe ihtiyacı var.

CUNNINGHAM: 20’li yaşlarının ortalarında ya da 30’lu yaşlarının başında. Atletik, açık havada ve ülkesi dışında yaşamış, sadık bir asker fakat adamlarını koruyabilmek için düşmanla uzlaşmak istiyor

Kaynak : darkufo

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (76993) ~ 22 Kasım 2008 15:56
DaRWeLL
22-11-2008, 16:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj

bn daha 2. sezona geçemedim 5. çıkıyor..

keshkesh
22-11-2008, 16:27   |  #3  
keshkesh avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
910 mesaj

sezon 5 i bekliyorum. ama bence prison break yada heroes daha iyi losttan

uGuR.uK
22-11-2008, 17:25   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
keshkesh
sezon 5 i bekliyorum. ama bence prison break yada heroes daha iyi
baba sen naptın ya, belki ilk sezonları lost ile kıyaslanabilir o dizilerin ama genelde asla eline su dökemezler valla. Lost'un birtek dördüncü sezonu biraz sönük gecti ama 5. sezon saglam geliyor, videolardan belli.

keshkesh
22-11-2008, 17:31   |  #5  
keshkesh avatarı
Yıllanmış Üye
910 mesaj

arkadasim herkesin kendi tarzi vardir... ben sci-fi yi daha cok seviyorum mesela...

stargate hastasiyim... lost u arada aperatif olarak yiyiorum pardon izliyorum :)

Kapalı Hesap (76993)
22-11-2008, 19:09   |  #6  
OP Kapalı Hesap
1,382 mesaj

Prison break'ın konusunu biliyorum ama sadece 1 bölüm izledim.Heroes da çok saçma geldi bana ama LOST harika zaten TNT'de yayınlanan dizilerin hepsi çok süper

physfg
22-11-2008, 20:10   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

lost lost lost en kralı ve sri dizilerin babası lossssstttttttt

prison un 1 i iyi 2 de sıktı 3 biraz toparladı...

heroes tamamen batırdı zaten "zaman yolculuğu" nu iyi bağlayamadılar...50000 farklı yol bulduk çözüm için yani bağlantılar saçma(zaman ile ilgili olanları)

en manyak bi diğeri de DEXTER izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...

lost>dexter>prison>heroes  (kyle xy yi indirdim ama başlamadım o da muhtemelen prison-heroes arasına girer...)

uGuR.uK
22-11-2008, 21:22   |  #8  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
keshkesh
arkadasim herkesin kendi tarzi vardir... ben sci-fi yi daha cok seviyorum mesela...

stargate hastasiyim... lost u arada aperatif olarak yiyiorum pardon izliyorum :)

orasıda öyle dogru, ama ne bilim özellikle son zamanlarda diger diziler cok batırdı, heroes'la pb asıl kendini sevdiren hikayelerinden cok saptı ve senaryoları cok hatalı ilerlemeye basladı.  ayrıca bunlardan ziyade My name is Earl ve The Big Bang Theory diye iki dizim varki süperdir öneririm, gülmenin ötesine geciriyor adamı.

keshkesh
23-11-2008, 00:51   |  #9  
keshkesh avatarı
Yıllanmış Üye
910 mesaj

bende dextera başlicam dexterın ardından my name is earl gelebilir =)

dipnot: rslinks de dexter sezon3 350mb lık bölümleri göremedim acaba hepsi 700mblık bölüm mü?

Son Düzenleme: keshkesh ~ 23 Kasım 2008 00:52
uGuR.uK
23-11-2008, 12:27   |  #10  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
keshkesh
bende dextera başlicam dexterın ardından my name is earl gelebilir =)

dipnot: rslinks de dexter sezon3 350mb lık bölümleri göremedim acaba hepsi 700mblık bölüm mü?

o diziyi ve sunumlarını bilmiyorum ama bicok yabancı diziyi internetten indiren biri olarak sunu söyleyebilirim, 20dk olanlar 175MB 40dk olanlar 350MB oluyor(1-2MB oynama payı var). bide bunların yüksek çözünürlük versiyonları var onlarda 20dk-350MB, 40dk-700MB. senin dizide 20 veya 40dk ise bunlardan biridir, olmalı bildigim kadarıyla. ama google'da "dexter season 3(veya sezon 3) netload" diye aratırsan daha iyi kaynaklar bulursun, netload'lar tek link oluyor genelde ve üyeliksiz indirebiliyorsun.(biraz illegal paylasımmı yaptık neGülümseme)

keshkesh
23-11-2008, 13:53   |  #11  
keshkesh avatarı
Yıllanmış Üye
910 mesaj

ya biliorm da ben rapid pre ile indiriyorum :) rslinksten baska bi yere bakmadim o yuzden dedim:) yoksa google i nasıl kullanacağımı cok iyi biliyorum. sadece merak ettim acaba hep mi 700mblık sürüm diye... hani çoğu kullanıcı google da arama yapmadan direk başlık açıyo ya buda onun gibi bişi oldu :) bir bilen varsa sorayım dedim :)::):):)

uGuR.uK
24-11-2008, 14:01   |  #12  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
keshkesh
ya biliorm da ben rapid pre ile indiriyorum :) rslinksten baska bi yere bakmadim o yuzden dedim:) yoksa google i nasıl kullanacağımı cok iyi biliyorum. sadece merak ettim acaba hep mi 700mblık sürüm diye... hani çoğu kullanıcı google da arama yapmadan direk başlık açıyo ya buda onun gibi bişi oldu :) bir bilen varsa sorayım dedim :)::):):)
sor ya nolcak, ayıpsınGöz kırpma ama dedigim gibi netload linkleride arat istersen. ben heroes'u komple öyle almıştım.