middle oynarken 10 dk içinde kendiliğinden defeated oluyor nasıl hallledebilirim acaba yardim edin simdiden tskrler
lotr kendiliğinden defeated....
skirmish 'de mi oynuyorsun yoksa campaignde mi oluyor.ona göre bakalım soruna
arkadaslar soruma hala cevap alamadim yardim edin
Walla aynısı bendede oldu.ama benimki 3 dk. 30 sn .de defeated oluyordu. silip yeniden kurdum düzeldi. çünkü oyunu kurarken başka program çalıştırmamak gerekiyor .ben çalıştırdım oda hatalı yükledi tabi. oyunu tamamen silip yeniden yükleyince sorun kalmıyor.user dosyalarınıda silmeni öneririm .birde osmanlı mod yükledinmi tadından yenmiyor bu oyun
oyundaki insan ırkı osmanlı oluyor
,kapıkulu ,yeniçeri,sipahiler, osmanlı padişahları yavuz ,kanuni ,fatih ,genç osman, 4. murad herolar,
mükemmel bir yama .osmanlılar türkçe konuşuyor. oyun menüleri türkçe oluyor.
hele atlı askerlerin artar cihadla şanımız diyerek saldırmaları varki o an oyunun içine girip kılıç sallayası geliyor insanın mutlaka yüklenmesi gereken bir yama.adresi 'bfme2osmanlimod-muyo.blogspot.com/ - 29k -'
ya şu user dosyaya nerden ulaşıyoz?
HAKAN45ya şu user dosyaya nerden ulaşıyoz?]Bu oyunun mu .ne yapacaksın user 'i
Son Düzenleme: bir dost ~ 13 Temmuz 2007 16:25
oyun hatası bende de oldu. çünkü format attım c ye oyun d de idi baştan yüklemeden oynamaya açmıştım. 10 dakkada defeated yazıyo. tek çıkar hepsini silip baştan kurmak....
benim bildiğim bu oyunun user dosyası gizli .önce gizli dosyaları gösterdikten sonra c - document and settings - kullanan kişinin adı- (1)application data (orda yoksa)
(2)local stting -application data altında .
şuan evde değilim .onun için tam hatırlamadım .ama ya 1 veya 2.de.
bir dostHAKAN45ya şu user dosyaya nerden ulaşıyoz?YA HANİ SEN USERİ SİL DİYOSUNYA NERDEN ULAŞCAZ DEDİM.
[Bu oyunun mu ne yapacaksın user '
cevabı yazdım dosyanın bulunduğu yeri . Bulamadın mı yoksa ?
dediğim dosyaları bulabildin mi
C:\Documents and Settings\(senin Kullanıcı profiliyin ismi)\Application Data\LOTR 2
bu dosya gizlidir gizli dosya ve klasörleri açmayı biliyormusun
belgelerime gir. yukarda araçlardan -klasör seçenekleri - görünüm .gizli dosyaları göster işaretle uygulaya bas sonra yazsığım klasörleri içinde Battle for midd....
kladörü aradığın user dosyası.
BULDUM AMA ŞÖLE YAZIYO:
MY BATTLE FOR MİDDLE EARTH FİLES YAZIYO ONUN İÇİNDEKİLERİMİ SİLCEM?
HAKAN45BULDUM AMA ŞÖLE YAZIYO:o dosyayı komple sil oyunu yeniden yükle.MY BATTLE FOR MİDDLE EARTH FİLES YAZIYO ONUN İÇİNDEKİLERİMİ SİLCEM?
yeniden yüklerken başka bir program çalıştırma sadece oyun yüklensin.
hee bide yeniden yükleyip sorunu çözemeyen arkadaşlar beni eklesinler.bi dosya göndercem defeated sorununu çözüyo.(anlatcamda)(galatasaray_4545_@hotmail.com)