Lütfen aci çözüm pc de hiçbir şey yapamıyorum !!

ChaosForce
22-05-2011, 13:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

Arkadaşlar,son zamanlarda pc ye yanlış birşey yaptım sanırım pek bilmiyormu bu yazılım işlerinden ve böyle bir durum ile ilk kez karşı karşıya geliyorum.Sourunum şu:PC'yi kullanıcı modunda açıyorum ve administrator hesabıma geçmek için yönetici parolası soruyor(admin parolası deil, derin kollar tarafından yazılmış ne olduğu belirsiz bir şifre)aynen bu tarzda soruyor= ASP.net machina account.......(şifre girmemizi istiyor).Arkadaşlar bu şifre taaa 2007 tarihinde yazılmış yani ben bu şifreyi bilmiyorum.Galiba microsoft'un bazı derin kolları tarafından yazılan casus parola gibi birşey.Şifre kırıcı programlar işe yaramıyor.Bilgisayarı boot ediyorum ve herşeyi harfi harfine uyguluyorum pc sıfırlama programından bilmemne error cinsi şeyler çıkıyor.Yani bu her ney ise boot etmemi şifre kırmamı bile engelleyecek mükemmel bir savunması var.Piyasadaki hemen hemen her virüs kırma programını denedim,ama error veriyor.Pc  ye format atcam ama ne yazıkki format cd sini kaybedeli uzun seneler oluyor,format cd si almaya kalksam her bilgisayardı satmıyor.Format dışında bişey önerirmisiniz bana,gerçekten bu ASP.net her ney ise mükemmel bir savunması var,ne yapsam olmuyor,güvenli modda denedim hala aynı.Lütfen yardım edin yardım edenden Allah razı olsun,bu mükemmel savunmayı kırmanın yolu varmı ( win7 ultimate kullanıyorum)? Herhalde bu sorunu illk yaşıyan şanssız kişi benim :( ????

Son Düzenleme: ChaosForce ~ 22 Mayıs 2011 13:33
lord_yildirim
22-05-2011, 14:14   |  #2  
lord_yildirim avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

EN KISA YOLU YENİ BİR FORMAT :)

aysedundarr
23-05-2011, 14:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,076 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

Lord doğru söylüyor en kısa ve doğru yol format atman.

Alparslananadolu
23-05-2011, 18:53   |  #4  
Alparslananadolu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
642 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008

Karşılaştığınız durum daha önce bilgisayarınıza yüklediğiniz (ya da güncelleme ile otomatik yüklenen)  .NET framework kurulumu ile eklenen bir hesaptır. Ancak bilgisayar açılışında size şifre sormaması gerekir. .NET Framework'un açığından faydalanan bir trojan virüs ile karşı karşıya kalmış olabilirsiniz.
Bilgisayarınıza girebilirseniz ASP.net servisiini iptal etmek için denetim masası/program ekle kaldır/windows bileşenleri ekle kaldır menüsünden IIS'i kaldırabilirsin. Bunu yapamıyor iseniz artık format atmaktan başka çareniz yoktur.