Merhabalar arkadaşlar ben bugün yeni bilgisayar aldım bilgisayar win 7 kuruludur.
Bunun yanında driver cd si bulunmaktadır.
Ancak cd de 1den fazla driver var ve hangisini yükliyceğimi bilmiyorum ..
Lütfen yardımcı olun bilgisayar hakkında istediğiniz bir bilgi varsa size eksiksiz vericeğim.
Lütfen acil yardım win7 yeni pc aldım.
driver cdni takınca elle mi yüklüyorsun ki? normalde bi programla beraber gelir sen cd yi takınca hangilerini seçmek istiyorsun diye sorar? ayrıca win 7 driverleri kendi görüyor diye biliyorum ama?
sorunu biraz acarsan isabetli bi cevap alirsin bence. mesela 1den fazla driver var derken bi ekran kartı için 2 driver birden mi var? ya da hem 32 hem 64 bit sürümü mü var?
Evet Cdyi takında elle yüklemek zorundayım. Driveri Kendisi yüklemiyor.
Birden fazla driver var derken cd nin içeriğine girdiğimde
Bin,Driver,Manual,Utility adlı klasörler var.
Driverin içinde Common-Intel adlı 2 klasör bulunmakta. Ve bunların içindede klasörler var 32bit 62 bit tarzı.
Umarım yardımcı olabilirsin arkadaşım
Yardım edicek kimse yokmu arkadaşlar
Güncellemeleri nasıl denetliycem söylermisin ?
biraz daha arastir aldigin yer sor suruculerimi nasil yeniliyebilirim makinamin suruculeri nelerdir
gibi kolay gelsin
makinani markasi ozelikleri nedir yaz bakalim yardim edebilirsem yazarim ok
genelde
video karti surucus.
internet surucusu.
ses surucusu.
bence bi sorunun yok senin boş yere evhamlanıyorsun.
ne updatei yada ne kurmasi kardesim o makine zaten kurulu gelmis sana yarin bir gün sorun olursa diyede drivers cd yada dvdsini vermisler.
Baslat programlarda zaten Winodws update yaziyorki o isi driversdan ziyada güvenlik acigi icin yaptirtacaksin üstelikde güncelleme yani update varsa sana soracaktir ekrana gelipte tabi okumayi düsünürsen.
Diger konuda yeni alinmis makineye drivers kurulmaz bilmedigin belli kurcalama.