arkadaslar benm pc yeni (2 aylık fln) yalnıs bası sistem ayarlarını yanlıslıkla sildim değiştirdim olabilecegi için format atmak istiyorum bunu kasanın yanında gelen ürün kurtarma cd siile yapabileceğimi öğrendim fakat format işlemine baslamadn önce birkaç bilgi öğrenmek istiyorum ben okadarda pc den anlayan biri deilim normal bi kullanıcıyım arada aklıma bişi takılırsa chıp forum sitesine soruyorum saolsun bazı arkadaslarda cevaplıyor...nese konuya gelelim benm sizden istediğim bu ürün kurtarma cd sini nasıl yüklücemydada nasıl çalıstırcam nasıl format atıcam bana sırasıyla bütün olayları anlatın neler yapmam gerktini söleyin birisi yardım etsin çünkü pc kendikendine yavaslamya basladı ve virüsde olabilir gibi geliyo bana heralde ben yanlıslıkla byerini bozdum yhada sildim hersey olabilir bu arada ürün kurtarma cd sinin özellikleri sunlar:
windows vista home basıc sp 1 32 bit version
bu bilgiler cd nin üstünde yasıodu..bide arkadaslar son 2 sorum daha olcak acaba bu cd yi yükledimde:
1-vista yeniden türkçe olurmu suanki gibi.. yoksa ingilizcemi olur..
2-bide benm pc ilk geldinde nero ve adobe reader içinde yüklüydü acaba format atınca bu cd ile tekrar yüklenirmi
simdiden tesekkürler acil yardınlarınısa muhtacım...