Bilgisayarımda 1 saat once trojan oldugunu fark ettim ne kadar ugrassamda Temizliyemedim en son Anti-Malware deneyim dedim Denedigimde 1 tane farkli bir trojan buldu olsun dedim ve karantinaya attim sonra bilgisayar yeniden baslatolmali diye uyari geldi baslat dedim ve birdaha acilmadi leptopum aciliyor ekranda hic bir belirti yok ışık fln sip siyah bir ekran capslock yanip sönüyor ve sarj giris yerindeki led turuncu yaniyor Bilgisayarim HP ENVY serisindendir İnsallah Donanimsal Demezsiniz cunku bundan 1 hafta once fan temizligini yapmistim garantisi olan leptopun Bir sıkıntı yok gibi gozukuyordu :(
Lutfen Bakin Anlayan Birisi Gelsin
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 90
728 mesaj
lattopunuzu fişden çekin bataryasını çıkarın açma kapama düğmesine 20 sn kadar basılı tutun sonra bataryayı ve fişini takın yani bir resetleyin bakalım çalışacakmı muhtemelen sisteminiz çökmüş olabilir siz lattobu açmayın servise götürün
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Dediginizi Daha Önce Denedim Hic bir faydası olmadi Aç kapa aç kapa yaparakta bilgisayara sıkıntı vermek istemiyorum .
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Yardim eedenlere tesekkurler Leptopumun ramına baktigimda Çip kisminda beyaz bir sey yapismis rami okumuyormus . Yaptım .