lütfen bakın az anakart

dancer-
11-11-2007, 12:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

k7n2 delta 2 msi lsr oalbilir olmaya bilirde anakart ım vardı yaktım buyuk bir ihtimalle ama yenisini bulamadım eskisinide ve baska anakart alamıyorum uyum saglamazmıs hard disk degıstırmem gerekırmıs ekran kartını vs yeni modelde olsa uyum saglıyan bir ana kart tavsıyesı verırmısınız bu eskı anakart ım destekleyen ozellıklerde bir kart olucak ve hard diskimi ekran kartımı ramımı degıstırmek ıstmıyorum tabıykı sempron işlemcimide yaptıramadım teknık servıste yardımlarınız beklıyorum  gecende yazdım yannıs yere yazmısım cevap yazan olmadı arkadaslar ram cıkarıp taktım power kapalıydı ama kablo takılıydı statık elektrıklenmeden anakart ı yaktım ama aynı eş degerde bir anakart bulamıyorum butun parcaların degısmesı gerekıyormus bana bu ozellıklerde parası sorun deyil baska bir anakart lazım 80 gb hard disk kullanıyorum kingston yada quksilver ram var amd+sempron işlemci var geforce 128 ekran kartım var xs serisi her bord bunlara uymuyormuş sata girişleri varmış ondaN OLANDAN MAM GEREKMİŞ marka verin gitip alıcam 1 aydır pc yatıyor pc  cide fazla anlamıyor işten yardım