merhaba, ben bilgisayar almak istiyorum fakat herkes bana kasa olarak değil kendin toplamalısın diyor ama bilgisayardan pek anlamam, doğu tarafındayım iş nedeni ile staj yapıyorum, anlayacağınız buradan toplama imkanım yok acaba nasıl yapabilirim bütçem 2.000 tl tabi daha düşüğüne de hayır demem :) her oyunu kaldırmasını istiyorum anlalacağınız oyun bilgisayarı istiyorum ve birkaç oyundan sonra hafıza dolu demesini istemiyorum beni senelerce en az 2 sene boyunca sorunsuz götürmesini o senelerde de çıkan oyunları kaldırmasını istiyorum acaba ne yapabilirim, kasa halinde satılan var mı linkini verir misiniz ?
lütfen bana yardım edebilir misiniz
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
merhaba, ben bilgisayar almak istiyorum fakat herkes bana kasa olarak değil kendin toplamalısın diyor ama bilgisayardan pek anlamam, doğu tarafındayım iş nedeni ile staj yapıyorum, anlayacağınız buradan toplama imkanım yok acaba nasıl yapabilirim bütçem 2.000 tl tabi daha düşüğüne de hayır demem :) her oyunu kaldırmasını istiyorum anlalacağınız oyun bilgisayarı istiyorum ve birkaç oyundan sonra hafıza dolu demesini istemiyorum beni senelerce en az 2 sene boyunca sorunsuz götürmesini o senelerde de çıkan oyunları kaldırmasını istiyorum acaba ne yapabilirim, kasa halinde satılan var mı linkini verir misiniz ?
merhaba, ben bilgisayar almak istiyorum fakat herkes bana kasa olarak değil kendin toplamalısın diyor ama bilgisayardan pek anlamam, doğu tarafındayım iş nedeni ile staj yapıyorum, anlayacağınız buradan toplama imkanım yok acaba nasıl yapabilirim bütçem 2.000 tl tabi daha düşüğüne de hayır demem :) her oyunu kaldırmasını istiyorum anlalacağınız oyun bilgisayarı istiyorum ve birkaç oyundan sonra hafıza dolu demesini istemiyorum beni senelerce en az 2 sene boyunca sorunsuz götürmesini o senelerde de çıkan oyunları kaldırmasını istiyorum acaba ne yapabilirim, kasa halinde satılan var mı linkini verir misiniz ?Monitör de olacak mı bu kasanın yanında?