Merhaba
Bilgisayara Bir Virüs yada SpyWare Olabilir ama silinmiyor ve siznden yardim BekLioyorun Resim var oda altta GİF
[URL=www.resimupload.com/ds247506315_Hata.html][/URL]
Merhaba
Bilgisayara Bir Virüs yada SpyWare Olabilir ama silinmiyor ve siznden yardim BekLioyorun Resim var oda altta GİF
[URL=www.resimupload.com/ds247506315_Hata.html][/URL]
Sana önerim sistemine KIS'i kurup sıstemı komple bir tarattır. sistemde başka bir AV varsa önce onu sil yanlız..
xp antivirüs gibi sahta bir antivirüs yazılımıyla başbaşasın.Bunun nasıl silineceğini tam olarak bilemiyorum ama Chip online forumlarında vardı cevabı..
bilgisayarına şu aralar piyasada cirit atan sahte virüs programlarından biri girmiş bu tür zararlıların amacı sana sahte virüs uyarısı vererek kendi antivirüslerini aldırmaya çalışmak tabi bu antivirüsü alman için senden kredi kartı bilgilerini girmenide isterler bu konu daha önce forumda açılmıştı sana linkini veriyorum aynı zamanda bu sahte antivirüsler ile ilgili chıppte bir makale yayınlanmıştı burayıda okuman iyi olur.
bu arada buradan bu virüsü icat edenlere sesleniyorum bu numara artık bayatladı neredeyse bütün millet çevirdiğiniz dümenin farkında vazgeçin artık bu sahte antivirüs numaralarından yeni bir şeyler bulmanızın zamanı geldi.
spyware doctor + kis ile tam bir tarama yap.
comodo benim bildiğim firewall AVG'i çok önermem uzun süre kullandıktan sonra antivire geçtim aradaki farkı çok iyi biliyorum avira daha iyi.bu programlada bir tarama yap bakalım..
slm geçmiş olsun arkadaşım omu silmek istiyorsan şunu kullan sorun kalmaz MAWAREBYTS ANTİ MALWARE googleye yaz bulursun kolay gelsin.
http://dlpro.antivir.com/down/windows/tool_en.exe
bunu indirip CD'ye boot edeceksin, sonra virüslü bilgisayara takıp taratmalısın, bu işlemden sonra gönül rahatlığıyla AVIRA kurup kullanmalısın,zaten Avira kuruluyken bir daha virüs problemin olmaz
redwinehttp://dlpro.antivir.com/down/windows/tool_en.exeArkadasim Avira konusunda haklisin ama Avira bu konuda tek basina yetersiz kalir yukarda arkadasin söyledigi anti malware ve Spybot (Adadware yada vs vs) tarzi baska bir programla desteklemesi gerekiyor.
bunu indirip CD'ye boot edeceksin, sonra virüslü bilgisayara takıp taratmalısın, bu işlemden sonra gönül rahatlığıyla AVIRA kurup kullanmalısın,zaten Avira kuruluyken bir daha virüs problemin
mancukyaArkadasim Avira konusunda haklisin ama Avira bu konuda tek basina yetersiz kalir yukarda arkadasin söyledigi anti malware ve Spybot (Adadware yada vs vs) tarzi baska bir programla desteklemesi gerekiyor.haklısınız antivirüs tek başına olmaz...
valla çok çeşitli araçlarla silmeye çalış elinde ne varsa çalıştır bende de vardı öyle acayip bişey iki ay falan önce elimde ne varsa kullandım silindei ama hangisinin sildiğini dahi bilmiyorum o kadar çok seçenek kullandım kardeşim Allah kurtarsın