lütfen biri yardım etsin hiçbir dosyayı açamıyorum

suleymansksk21
08-01-2014, 16:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda xp kurulu

hiçbir dosya açılmıyor .lnk oluyor güvenli moddan bilgisayarı başlatmaya çalışıyorum reset atıyor .regedit açılmıyor gpedit.msc açılmıyor listeden program seçiniz diyor bilgisayarımı açıyorum denetim masası açılıyor başlat donatınlar sistem geri yükleme açınca gene listeden program seçin diyor çalıştır cmd de aynı şekil listeden program seçin exe dosyaları açamıyorum dolayısıyla antivirüs önermeyin yani hiçbirşey açılmıyor resimler fln ne açmak istersem masaüstünde kısayolu çıkıyor ve .lnk oluyor uzantısı o uzantılarda google chrome uzantısı olarak görünüyor bi forumda okudum hangi programın uzantısı görünüyorsa o programı sil düzelir dediler google chromeyi sildim gene olmadı lütfen yardım edin format atamam yılların fotoğrafları var masaüstünde kaldı d ye de atamadan

mhmt06
08-01-2014, 17:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj

googleye chkdsk yaz.

suleymansksk21
08-01-2014, 17:41   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

iyi hoş demişinde cmd açılmıyor onu diyorum

mhmt06
08-01-2014, 18:10   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj

format atacakmış gibi cd yi koy devam et. sana onarma seçeneklerini  sunacak.   

burada

blackwhite
11-01-2014, 12:10   |  #5  
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
80 mesaj

Bunun sistemle hiçbir alakası yok. Sorun Virüs. Virüs sisteme kulaşıyor. Dosya ve klasör isimlerinin arkasına farklı uzantı ekliyor. Orjinal klasör ve dosyayı da gizliyor. Dostan çalışan güncel bir antivirüs live cd si ile tarat derim. Sonra da birtane sağlıklı antivirüs kur.Mümkün ise lisanslı.

www.bursateknikpc.com