internet explorer in adres yerine 192.168.1.1 yazıyorum:
Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor böyle geliyor neden acaba çözüm lazım her sayfayı dolaştım bulamadım lütfen yardım. modemim zyxel p 660 hw t1 v2
lütfen bu 2. konum. yardım edin allah aşkına
nm
chrome da yap mozillada yap / explorer şartmı yani bu kadar. / explorer e dayalı bişiymi var o adreste anlamadım. / modem ayarları vb işler yapacaksan diğer tarayıcılarda yardımcı olur sanırım size
dediğiniz herşeyi yaptım yani olmadı
kardeş ben chrome dan giriyorum şifre ad ve şifreyi isteyen popup penceresi geliyor,sizde bi aksilik var
192.168.1.1 den 192.168.1.34 kadar dene.
yani
192.168.1.2
192.168.1.3
192.168.1.4
...................
sirayla dene.
..................
192.168.1.34
chrome da yap mozillada yap / explorer şartmı yani bu kadar. / explorer e dayalı bişiymi var o adreste anlamadım. / modem ayarları vb işler yapacaksan diğer tarayıcılarda yardımcı olur sanırım size.bende modem aldim cd si falan yok ayni sekilde operada girmeye calistim olmamisti sonra ie de denedim olmadi sonra chromede denedim oldu.bir kac sefer yaptiktitan sonra oldu ama.
ikinizin dediği de bişe yaramadı. kardeşim modemin arayüzünü kurcaladım allah belamı vermesin :D kurcalamasaydım kurcalar kurcalamaz iş bitti.girilmedi bidaha. modemin arayüzünde gelişmiş seçeneğimi bakım seçeneği mi artık ordan biyere girdim 8080 yazıyodu 9090 yaptım. galiba 192.168.1.1 modemim tarafından engellendi.