Arkadaşlar,
Bu aralar yeni üyelerimizden birkaçı(isim vermek istemiyorum)2004 ten kalma mesajlara cevaplar veriyorlar ve eski mesajların aktive olmasına sebep oluyorlar lütfen dikkatli olalım(bu sözüm o birkaç kişiye) ve diğer arkadaşlarda böyle bir durumla karşılaşırsa uyarmalarını rica ediyorum biraz dikkat beyler
LÜTFEN HERKES OKUSUN ÖZELLİKLE YENİ ÜYELER
- 1
- 2
eski soruların işine burda ben onu anlamadım?
hasancım eski soruların arşivde kalması daha doğru çünkü eskiden bi sorulmuş ve cevabı verilmiş diye o konuyu silersen atıyorum 3 ay sonra başka biri o soruyu tekrar sormak isteyebilir bu yüzden eski sorular arşivde tutulur silinmez ve arama menüsünden soru sormadan önce arama yapılarak eski konularda denetlendiği için aynı sorunların birden fazla sorulma ve cevaplanma olasılığı bir nebze engellenmiş oluyor. bilmem anlatabildimmi?
ama nedense kimse buna dikkat etmiyor bir soru soracaksa direk soruyor bunada dikkat etmek gerek.Ama söle biseyde var adamın acelesi var belki arama yapmaya vakti yok ona bişi diyemem tabi..
mrcplus ve sweetyalien arkadaşlarım ikinizin dediğide doğru katılıyorum ama eski soruların ortada işi ne? aktif konular ortada olsun köşede bir arşiv olsun derim şöyle bir örnek vereyim mesela adam geldi direk konuyu açacağı sırada chip onu uyarır (bu soru daha önce tartışılmış geniş bilgilere bakmak isterseniz arşive bakabilirsiniz)öyle bir şey olursa iyi olmazmı?
Aslında yeni gelen arkadaşların biraz dikkatsiz olduğunu gösteriyo bu eski konulara bilmeden mesaj yazma bu yüzden yeni gelen arkadaşlar biraz foruma bi işlem yapmadan göz gezdirseler yukarıda aktif konular linkini görür zaten hemen hemen tüm forumlarda aktif konular linki vardır.
arkadaşlar şimdi biz bunu konuşuyoruz burda bundan 3 veya 4 hafta sonra (belki o kadar bile sürmez) yeni gelen üyeler bu konuyu görmeyecek ve biz yine aynı sorunları yaşayacağız. çünkü her yeni gelen üye bunu yapıyor (bende ilk geldiğimde aynı şeyleri yapmıştım ordan biliom.)
ben derim ki beli bi süreden sonra konu kilitlensin . sayın mod lar sizin fikriniz nedir ?
elvis32 o zaman modumuz yoktu :)))))
bende kilitlenmesinden yanayım. tabi üzerinden zaman geçtikten sonra vede sebebiyle beraber kilitlenir ve alta not düşülür. eğer problem devam ediyosa bana özel msj atın konuyu tekrar açayım gibi.
o yeni gelen arkadaslari dikkatsizlikle suclayanlara teessuflerimi bildiririm bunu size hic yakistiramadim.ben bu siteden yararlanabilmek icin uye oldum ama goruen oki herkes birbiri ile ugrasiyo
alıntı:
Gönderen : beno yeni gelen arkadaslari dikkatsizlikle suclayanlara teessuflerimi bildiririm bunu size hic yakistiramadim.ben bu siteden yararlanabilmek icin uye oldum ama goruen oki herkes birbiri ile ugrasiyo
arkadaşım bak,
galiba yazdığım mesajı tam olarak okuyamamışsın orda bir kaç yeni üye den bahsediyorum ve o üyelerin kendilerinden haberleri var hemen alınmak yerine ricama olumlu yanıt vermeye çalış ayrıca bu forumdaki üyelerin yarısından fazlası bu konuda benimle hem fikir ben sadece bir ricada bulundum kasıtlı olarak "ben" kullanıcı isimli arkadaşımız böyle böyle yaparak eski konuların aktive olmasına sebep oluyor demedim. Umarım anlatabilmişimdir[8]
Bence bu konu kilitleme olayı biz moderatörleri baya bi zaman kaybına uğratır arkadaşlar zaten yeni gelen üyeler pek fazla konu güncellemiyorlar birkaç kişi hariç onlarında ilk başta böyle tongalara düşmesi normal zamanla öğrenirler... Boşu boşunada insanların kalbini kırmak olmaz...
Herkese iyi çalışmalar...
zaman kaybı konusunda haklısın eyüp yalnız eski konuların güncellenmesini önlemek istiyorsak bir yaptırım getirmek zorundayız.
abi elbet bu konunun bir çözümü olmalı eyüp güveniyoruz sana halledersin sen bunu
bencede halledersin eyüp ayrıca koskoca CHIP in yapabilecekleri şeyler daha fazla olmalıdır bence
eyüp bu yapar baksanıza o moderatör olduktan sonra ne çok şey değişti forumda. tabi recep ide unutmamak lazım o da bizden.
- 1
- 2