Merhaba,
Bundan haftalar önce veya aylar önce diyelim, Müzik dinlerken müzikte donmalar ve cızırtılar meydana geliyordu ve baya bi araştırdım saatlerce ve bilgisayarda 2 driver varsa ondan olur denildi ve mikrafon acık olabilir denildi Mikrafonu kapattım devre dışı bıraktım, 2 tane driver varmış birini sildim herşeyi yaptım ses kartımı güncelledim herşeyimi yaptım ve sorunsuz kullanmaya devam ettim, Ve bugun bilgisayarımı açtıktan sonra şarkı açtım ve tekrar cızırdamaya başladı, DriverScanner var bilgisayarımda lisansım var tarattım bilgisayarı tüm eksik drvier ne var ne yok hepsini yükledim, sorun devam ediyor Gece 12 Den beri uğraşıyorum saat 06.15 halimden anlayın 2 tane Majezik içtim kafam çatlıyor, uykusuzum sinirliyim yapamıyorum. Sesi kısıyorum cızırdadığı zaman Ses nekadarsa okadar çızırdıyor yani müzik dinliyorum Ses %70 deyse o seviyede cızırtı veya takılmalar meydana geliyor ve ne kadar kısarsam o tonda geliyor, Kısaca müziklerden veya farklı sesler bana bozularak geliyor. Sesi %10 a bile indirsem cızırtı en yüksek seviyede gelseydi kulaklıktan veya farklı bir problem olduğunu düşünücektim fakat, şarkının sesi ne kadar kısık ise o ses tonunda cızırdıyor, bana şarkıları cızırtılı takılmalı donmalı bir şekilde iletiyor, Slow şarkılar Hızlı Dubstep aklınıza gelicek her türlü şarkılarda hep cızırdıyor lütfen yardım edin bana ?