Arkadaşlar Bilgisayarımda 750 Gb Harddisk Var 2 Gb Ram Var 1 Gb 9500 Gt Ekran kartım var 2.41 Amd x2 İşlemci Var..(Bilgisayarım Eski Olabilir) İdare Ediyor Beni :) Sorunum Şu Mesela Gta Vice City Oynucam Oyunu Açıyorum Oyun Birden Hızlanıyor,San Andreas'ta da Böyle Oluyor.. Counter Strike'da Falan Da Böyle Oluyor Nedenini Herkese Söyledim Dalga Geçiyorlar... Mesela Ben Windows 7 de Pes 2012 Kasmadan Oynarken Xp De Kasıyor.. Xp De GTA 4 oynarken windows 7 de kasıyor :D çok cins bi bilgisayarım var oyunlar hızlanıyor tat alamıyorum Bilgisayar zaten Kendi Çapında Hızlı :D oyuna Bi Giriyorum Oyun 2 katı hızlı şuan driverler son sürümde :)
Lütfen İlgilenin Hem Xp Hem Win 7
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
Sistemin asla kötü değil dostum ram dışında gayet iyi.
Sanırım yeni oyunlar windows 7'de daha hızlı çalışıoyr.
:)
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Anlayamıyorum Ki Bilgisayarcıya Anlattım Dalga geçti :D Öyle ŞEymi Olur Diyor Oyun Hızlanıyor Diyorum bilgisayar Değil Olsun Çabuk biter işte diyo :D
Banlandı
180 mesaj
birde şöyle düşün, yavaşlasa daha mı iyiydi?
OP Yeni Üye
29 mesaj
Güzel Diyorsunda Sayın chip Kullanıcısı Ben Bilgisayarda 256 Rem Varken Ne Oyunlar Bitirdim :) Kasarak Alışkınım Yani Şimdi Dicen ne Güzel İşte Hızlı :D Öyle Değil İşte Ferrari Gibi Hızlanıyor Oyun Saniye'de 100 Km Ye Ulaşıyor :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
Bi merka ettim:
GTA IV'ü hangi ayarlarda oynuyorsun?
OP Yeni Üye
29 mesaj
Full High Yalan Yok Xp De kasma olmuyor 2-3 kere takılıyor Sadece ilk başladıgında birde tabi bu gta4ün pachlerini kuruyorum :) olmazsa olmaz :)