Lütfen Yardım Allah Rızası İçin...

tyhmus
19-10-2009, 10:48   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

MERHABA ARKADAŞLAR ,WİN.VİSTA KULLANIYORUM,BENİM SORUM DAHA ÖNCE BİLGİSAYARIMI DEVAMLI ADMİN OLARAK AÇIYORDUM AMA SON AÇIŞIMDA MASAÜSTÜNÜZ DÜZGÜN YÜKLENEMEDİ KOMUTU ALMAYA BAŞLADIM VE DEVAMLI GEÇİCİ BİR MASA ÜSTÜ AÇMAYA BAŞLADI.BENDE YENİ BİR KULLANICI AÇTIM VE ESKİ ADMİNDEKİ MASA ÜSTÜNÜ YENİ MASA ÜSTÜNE KULLANICILARDAN KOPYALADIM.AMA BİLGİSAYAR BU YENİ YAPTIĞIM ADMİNİ TANIMIYOR VE ESKİ ADMİNİN DOSYALARINI SİLMİŞ OLMAMA RAĞMEN ONU TANIYOR,BANA YENİ MASA ÜSTÜMDE DEĞİŞİKLİK YAPMAMA ENGEL OLUYOR,BİLGİSARIMDAN BAKTIĞIMDA TEK KULLANICI VAR AMA SİSTEMDE O İLK ADMİN HALA DURUYOR.BU YENİ AÇTIĞIM MASA ÜSTÜNE NASIL TAM YETKİ VEREBİLİRİM HERŞEYİ HAFIZASINA ALMASI İÇİN.YA DA TEK ADMİN NASIL YAPARIM ESKİSİNİ SİLİP.CEVAP VEREN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.KOLAY GELSİN.

Linuxlover
19-10-2009, 11:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
193 mesaj

O kullanıcıyı silemessin, o kullanıcı windowsun güvenli modda ,komut işlerinde kullanır.Yani onu silmen imkansız windows vista sana öyle bir imkan tanımamıştır.Ancak yeni bir admin yaratabilirsin ama Adminstrator Yönetici değil Site sahibi olarak düşün daha üst şeylere erişim hakkı var.O yüzden yeni bir Site sahibi yapılmadığını da ele alırsak sadece yönetici yapabilirsin ve yönetici kullanıcın onun yerine geçmez.
----

Standart hesabı olan kullanıcı nasıl admin yapılır belki işine yarayabilir.
Bilgisayarınızı güvenli modda açarsanız,tam yetkili bir Adminstrator kullanıcısına girebilirsiniz.
Buraya girdikten sonra Başlat>Denetim masası yolunu izleyin.Oradan Kullanıcılar bölümüne girin.Karşınıza kullanıcı adınız çıkacak ona tıklayın.Sonra sol taraftan "Hesap türünü değiştir" e tıklayın ve ordan Yönetici'yi seçin.Daha sonra bilgisayarınızı kapatın ve kendi kullanıcınıza girdiğinizce yönetici olursunuz.F12'e basılı tutarak güvenli moda girebilirsiniz

tyhmus
19-10-2009, 11:31   |  #3  
OP Yeni Üye
22 mesaj

teşekkür ederim hemen deneyeceğim...

GameRMan
19-10-2009, 12:16   |  #4  
GameRMan avatarı
Yıllanmış Üye
3,045 mesaj

Orjinal oLmadığından Kaynaklanıyor Olabilirmi ?

tyhmus
19-10-2009, 12:28   |  #5  
OP Yeni Üye
22 mesaj

kullandığım vista lisanslı bir sürüm ve orjinal ama snbrk kardeş dediğin olmadı yeni kullanıcıma tam yetki veremedi örneğin başlat menüsü ve görev çubuğu çalışmıyor yaptığım değişiklikleri hala kabul etmiyor.bütün ayarları tanımıyor ama kendimi admin olarak görüyorum

nonpasaran
22-10-2009, 17:21   |  #6  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/dah ... -vista_t129337.html

sorunlar bölümünde 
kullanıcı hesabınız geçici olarak yüklendi
ve 
kullanıcı hesabınız yüklenemiyor isimli makalelere bi göz at