ben 800 W guc kaynagı sıparıs etmıstım PC ıcın adam dıyo sıparıs ettıgın guc kaynagı dengeleyıcı elektırıgı alırken felan baglantıları dengelıyor dıyo dengelı elektrık felan sağlıyor dedı o da pc nın arkasına takılıyor mus...psu lar en fazla 400 W dıyor ben sımdı psu mu sıparıs ettım yoksa guc kaynagımı ınanın kafam karıstı baya
Lutfen yardım arkadaslar :(((
cod 7 gta 4 gıbı oyunlarda takılmalar renk atmalare gıbı sorunlar yasıyorum suan pc mın ıcındekı guc kaynagında 220 w yazıyor sanırım bu guc kaynagını ana karta ekran kartına fzla guc veremıyor o yuzden boyle sorunlar yasıyorum bana bunun ıın guc kaynagımı psu mu neyse onerırmısınız
PSU=Power supply Unit
Power Supply Unitin türkçe ise Güç kaynağı(Ünitesi) anlamına gelir.Adam birşey bilmeden konuşmuş.
Psu içinde bulunan Pfc devresi ise adamın dediği gibi bir çeşit dengeleyicidir.Ama bir psu kapasitor kalitesine göre 2000watta kadar güç sağlayabilir ;)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
400 watt'tan üzeri yokmuymuş :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
ben 800 W guc kaynagı sıparıs etmıstım PC ıcın adam dıyo sıparıs ettıgın guc kaynagı dengeleyıcı elektırıgı alırken felan baglantıları dengelıyor dıyo dengelı elektrık felan sağlıyor dedı o da pc nın arkasına takılıyor mus...psu lar en fazla 400 W dıyor ben sımdı psu mu sıparıs ettım yoksa guc kaynagımı ınanın kafam karıstıkesintisiz güç kaynagı diyecektin.Onunda en düşügü 850av var.Sen iptal ettir düzelltir bence.