Öncelikle herkese selam yaklasık 6 aydır ugrastıgım bir problemle karsı karsıyayım
Bilgisayarım
-p4 cpu 2.80 ghz
-512 mb Ram
- ati 256 x300/550 series
- samsung 80 gb hdd
SORUN
Sorunum genel olarak anlatıcak olursam.Bilgisayarımda herhangi bir oyun yada Winamp msn gibi programları actıgımda bilgisayarım asırı derecede yavaslıyor. Pc ilk acıldıgında mouse saga sola oynattıgınızda donmalar baslıyor.Oynadıgım online oyunlara gırdıgımde sanki oyunda asırı bir yavaslama söz konusu.(pc özellikleri düşük dedim.ama aynı pc den baska bir arkadasım benımkınden cok daha iyi durumda) Daha önce bilgisayarımı defalarca Pc shoplara goturdum ve her defasında format atıp geri verdiler.3 gün sonra bilgisayarım yine aynı duruma Can çekişmeye devam ediyor. Bir arkadasım fanların calısmıyordur dedi. İşlemci fanımı yeniledim indirdigim bir programdada
Diger bir sorun Online oyuna baglandıgımda
bilgisayarın Cpu kullanımı %80 99 a kadar cıkıyor ve boyle devam ediyormu ? sizce bu cokmu ?
-System 30-35 derece
-CPU 42-50
-AUX 48-55
-HDO 40-45 arasında degisiyor yani fanlarım da bir problem yok diye dusunuyorum. genel olarak bilgisayarımda herhangi bir virüs olmadıgı kanısındayım. Ben bunu defalarca goturdugum bilgisayarcılar da dile getirdim Fakat hala bilgisayarım cok kötü bir performans sergilemekde. Winampda Müzük dinlerken o sırada msn actıgımda connection sırasında winampda ki muzık asırı derece de yavaslıyor.
Sorunu tam olarak dile getiremediysem Kusura bakmayın Ama ben bilgisayarımın neresinde problem oldugunu bilmek istiyorum. Bilip ona göre o parcayı degistirmek istiyorum
Lütfen yardımcı olurmusunuz ?